HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook31.01.2021
VEB's første nederlag i denne sæson - snublede mod Gentofte

Så gik den ikke længere. I sæsonens sjette kamp måtte Vendsyssel Elite Badminton notere sit første nederlag i sæsonen 2020/2021. Meget overraskende tabte VEB på hjemmebane i Arena Nord med 4-5 til Gentofte.

VEB stillede igen op uden sin skadede første damesingle, Kirsty Gilmour, og i dag var heller ikke Cheryl Seinen (første mixeddouble og damedouble) til disposition på grund af en skade.

Det var dog langt fra hele forklaringen på det uventede nederlag. Først og fremmes skal hele Gentofte-holdet have ros for en super flot holdkamp. Anført af Anders Antonsens storebror, velspillende Kasper Antonsen, vandt gæsterne første mixeddouble og begge herredoubler. Det stod bestemt ikke i manuskriptet, inden spillerne gik på banen.

I første herredouble misbrugte Robin Tabeling og Mathias Christiansen fem sætbolde i første sæt. Det var ikke en dag (23-25, 18/21), hvor de to spillere ramte det forventede niveau. Det samme må vi sige om Victor Svendsen og Zvonimir Durkinjak i anden herredouble (21/18, 17/21, 19/21), som for en sjælden gangs skyld også blev overmatchet, når det gælder gejst og udstråling.

Også i mixeddoublerne var Mathias Christiansen og Robin Tabeling involveret i to meget spændende kampe. Robin tabte sammen med Debora Jille med 8/21, 22/20, 19/21, mens Mathias sammen med Sabrina Jaquet vandt 21/18, 18/21, 26/24 efter at have overlevet flere matchbolde.

Singlerne blev delt. Søskendeparret Line og Mads Christophersen vandt for Gentofte i kampene mod Laura Sarosi og Jan Ø. Jørgensen, mens VEB's sejre blev sikret af Victor Svendsen og Josefine R. Jensen. Dejligt for sidstnævnte at vinde i sin anden ligakamp, efter at hun led et meget ærgerligt nederlag i sin debut.

VEB's fjerde sejr stod Debora Jille og Sabrina Jaquet for i damedouble.

Opgøret mod Gentofte var ét af to hængepartier på grund af den nordjyske nedlukning i november. Der venter nu VEB et par spændende udekampe tirsdag og torsdag mod AB Aarhus og Greve, inden grundspillet afsluttes mandag 8. februar hjemme mod Team Skælskør/Slagelse.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen