HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook04.02.2021
VEB klar til Final 4 efter flot sejr på 6-3 i Greve

Med en flot sejr på 6-3 ude over Greve sikrede Vendsyssel Elite Badminton sig en plads i Final 4 inden sidste spillerunde på mandag. Sejren betyder også, at VEB nu ligger på førstepladsen inden topbraget i Arena Nord mod Team Skælskør-Slagelse.

VEB er fem point foran vestsjællænderne. Dermed kan VEB tåle at tabe med 4-5 på mandag og alligevel forsvare førstepladsen, som giver den fordel, at man selv kan vælge, om man vil møde nummer tre eller fire i DM-semifinalerne.

- Jeg er simpelthen så stolt af spillerne. De reagerede lige præcis, som jeg håbede efter det skuffende nederlag i søndags mod Gentofte. 9-0 tirsdag aften i Aarhus og 6-3 torsdag aften i Greve. Det er høj klasse. Nu kan vi glæde os til en fed kamp på mandag om førstepladsen, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Netop Greve er et hold, som VEB på papiret står skidt til, men gæsterne fik en drømmestart og bragte sig foran med 3-0 efter sejre i begge mixeddoubler og anden herresingle.

Mathias Christiansen var rykket op til Cheryl Seinen i første mixeddouble, og parret imponerede med en sejr på 21/19, 21/11 over landsholdsspillerne Amalie Magelund og Niclas Nøhr. Det var første gang i denne sæson, at de to Greve-spillere tabte en mixeddouble sammen.

I anden mixeddouble måtte Debora Jille og Robin Tabeling ud i tre sæt (22/20, 17/21, 21/17) for at slå Rikke Søby Hansen og Mikkel Mikkelsen. Igen en vigtig sejr i et tæt opgør, hvor Greve helt sikkert håbede på at vinde.

Victor Svendsen vandt stort i to sæt. 3-0 til VEB. Et perfekt udlæg, som gav ro og optimisme.

I anden damesingle tabte Josefine R. Jensen 21/23, 18/21, men den unge VEB-spiller viste lovende takter. Det var ikke ventet, at hun kunne presse Greves dygtige hollandske spiller så meget. Mon ikke, at VEB-spillerens far, Greve-cheftræner Peter R. Jensen, trods alt var lidt stolt?

Det blev 4-1 til VEB, da Sabrina Jaquet overraskende besejrede amerikaneren Iris Wang efter en utroligt spændende kamp. 13/21, 22/20, 27/25 fortæller alt om dette herlige opgør, hvor et par netrullere og måske et par linjedommerkendelser hjalp Greve-spilleren i slutningen af tredje sæt. Men VEB-spilleren holdt hovedet koldt og triumferede.

Næsten lige så spændende var det i første herresingle, men her tabte Jan Ø. Jørgensen med 21/15, 18/21, 19/21 til finnen Kalle Koljonen.

VEB kom foran 6-2 efter sejr i damedouble til Cheryl Seinen og Debora Jille. De vandt 18/21, 21/19, 21/14 over Amalie Magelund og Rikke Søby. En fin sejr til VEB-parret, som var en anelse undertippet på forhånd. Det var blot Greve-parrets andet nederlag i seks ligakampe i denne sæson.

Det blev 7-2, da Mathias Christiansen og Robin Tabeling sejrede stor i to sæt i første herredoube, inden Victor Svendsen og Zvonimir Durkinjak tabte 8/21, 21/16, 13/21 til Mikkel Mikkelsen og Niclas Nøhr.

Med sejren i Greve er VEB sikret minimum en andenplads i grundspillet, og Team Skælskør skal vinde mindst 6-3 i Frederikshavn for at fravriste VEB førstepladsen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen