HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.02.2021
Grundspilsfinale i Badmintonligaen: VEB møder Team Skælskør-Slagelse

Der er lagt op til den helt store og altafgørende grundspilsfinale i Badmintonligaen, når Vendsyssel Elite Badminton mandag aften får besøg af Team Skælskør-Slagelse i Arena Nord i Frederikshavn.

VEB spillede sig med to flotte udesejr på 9-0 og 6-3 i den forgangne uge op på førstepladsen foran netop Team Skælskør-Slagelse. Det bliver ét af de to hold, som vinder grundspillet og får fordel af at vælge modstander i DM-semifinalerne, når Final 4 afvikles 23.-24. april.

VEB kan tåle at tabe 4-5 i aftenens spændende hjemmekamp, mens et nederlag på 3-6 eller mere vil sende vestsjællænderne til tops.

- Vi er først og fremmest lykkelige for, at vi er sikret en plads i Final 4. Det fjerner presset inden sidste spillerunde, hvor fire andre klubber til gengæld kan se frem til en tæt og neglebidende aften, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Han understreger dog, at VEB's mål er at sikre sig førstepladsen.

VEB og Team Skælskør-Slagelse er de to hold i Badmintonligaen, som bruger flest udlændinge, og i aftenens kamp vil der formentlig være hele syv hollændere, der skal i aktion. Det betyder også, at der er flere prestigeopgør i topkampen, hvor der står mere end bare sejren på højkant.

Ligesom i torsdags i Greve venter der igen et familieopgør. Denne gang mellem Debora Jille fra VEB og storebror Ruben Jille fra Team Skælskør-Slagelse. Stiller de to hold op, som de gjorde i torsdags, kommer de to søskende fra Holland endda til at møde hinanden i anden mixeddouble.

Der er kampstart kl. 18.30 i Arena Nord, hvor der stadig ikke må være tilskuere grundet COVID-19. Kampen streames på VEB's Facebook.

Mens VEB og Team Skælskør-Slagelse er sikre på en plads i Final 4, kæmper Skovshoved, Solrød, Værløse og Højbjerg om de to sidste pladser. 
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen