HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook07.02.2021
Grundspilsfinale i Badmintonligaen: VEB møder Team Skælskør-Slagelse

Der er lagt op til den helt store og altafgørende grundspilsfinale i Badmintonligaen, når Vendsyssel Elite Badminton mandag aften får besøg af Team Skælskør-Slagelse i Arena Nord i Frederikshavn.

VEB spillede sig med to flotte udesejr på 9-0 og 6-3 i den forgangne uge op på førstepladsen foran netop Team Skælskør-Slagelse. Det bliver ét af de to hold, som vinder grundspillet og får fordel af at vælge modstander i DM-semifinalerne, når Final 4 afvikles 23.-24. april.

VEB kan tåle at tabe 4-5 i aftenens spændende hjemmekamp, mens et nederlag på 3-6 eller mere vil sende vestsjællænderne til tops.

- Vi er først og fremmest lykkelige for, at vi er sikret en plads i Final 4. Det fjerner presset inden sidste spillerunde, hvor fire andre klubber til gengæld kan se frem til en tæt og neglebidende aften, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Han understreger dog, at VEB's mål er at sikre sig førstepladsen.

VEB og Team Skælskør-Slagelse er de to hold i Badmintonligaen, som bruger flest udlændinge, og i aftenens kamp vil der formentlig være hele syv hollændere, der skal i aktion. Det betyder også, at der er flere prestigeopgør i topkampen, hvor der står mere end bare sejren på højkant.

Ligesom i torsdags i Greve venter der igen et familieopgør. Denne gang mellem Debora Jille fra VEB og storebror Ruben Jille fra Team Skælskør-Slagelse. Stiller de to hold op, som de gjorde i torsdags, kommer de to søskende fra Holland endda til at møde hinanden i anden mixeddouble.

Der er kampstart kl. 18.30 i Arena Nord, hvor der stadig ikke må være tilskuere grundet COVID-19. Kampen streames på VEB's Facebook.

Mens VEB og Team Skælskør-Slagelse er sikre på en plads i Final 4, kæmper Skovshoved, Solrød, Værløse og Højbjerg om de to sidste pladser. 
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen