HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook06.04.2021
Stærk skotte og ung dansker fortsætter i VEB

Skotten Kirsty Gilmour og Josefine R. Jensen fortsætter i Vendsyssel Elite Badminton i næste sæson.

- Jeg er glad for, at jeg skal fortsætte i VEB i næste sæson. De sidste par år har været hårde for mig og min krop, men jeg håber, at jeg kan holde mig skadesfri og byde ind med gode resultater, siger Kirsty Gilmour.

Den 27-årige skotte ligger p.t. nr. 27 på verdensranglisten i damesingle, men hun har været ramt af skader i denne sæson, så hun medvirkede blot i VEB's to første kampe i grundspillet. Hun er dog atter fit for fight og glæder sig til Final 4, som spilles 22.-23. juni i Brøndby Hallen.

- Vi har vist stor styrke i denne sæson, og jeg vurderer, at vi har en god chance for at vinde Final 4, siger Kirsty Gilmour.

Skaderne får ikke VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen, til at ryste på hånden, når det gælder en kontraktforlængelse.

- Kirsty viste høj klasse, da sæsonen begyndte, og hun er stadig en af Europas bedste damesingler, som vi er stolte over, spiller i VEB, siger cheftræneren.

20-årige Josefine R. Jensen skal i gang med sin anden sæson i VEB. Hun begyndte badmintonkarrieren i Frederikshavn, men efter at have boet nogle år i New Zealand, har familien nu bosat sig i Holbæk. Hun vendte hjem til VEB for et år siden, hvor hun var tiltænkt en plads på 3. divisionsholdet, men Kirsty Gilmours skade betød, at Josefine R. Jensen spillede fire ligakampe i grundspillet.

- Og med to sejre i fire kampe viste Josefine, at hun er værd at satse på. Derfor ser vi frem til at have hende i truppen endnu en sæson, udtaler Allan Kolbro Nielsen.

Josefine R. Jensen takker VEB's trænerteam for den tillid, de har vist hende i denne sæson.

- Det var et mål at få min ligadebut, og det var stort, at det skete på hjemmebane i Arena Nord. Jeg ser frem til flere kampe i næste sæson, siger Josefine R. Jensen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen