HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.04.2021
VEB's ligatræner cykler fra Skagen til Brøndby Hallen

Vendsyssel Elite Badmintons cheftræner, Allan Kolbro Nielsen, cykler torsdag 22. og fredag 23. april 330 kilometer fra Skagen til Brøndby Hallen for at samle penge ind til sin klub. COVID-19 stoppede VEB’s traditionelle sponsorcykelløb, men cheftræneren elsker at cykle, så det nærmest fløj ud af munden på ham: ”Jamen, så cykler vi da til Final 4”, grinte han.

Formanden, næstformanden og pressechefen tog cheftræneren på ordet, så torsdag kl. 6.00 er der afgang fra Skagen Sportscenter. Første etape går via Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Hadsund, Randers og Hadsten til Aarhus. En strækning på 231 kilometer. Molslinjen bringer Allan Kolbro Nielsen til Odden. Efter en god nats søvn venter 99 kilometer ad næste års Tour de France-etape på Sjælland, hvor blandt andet Côte de Kårup Strandbakke og Côte d’Høve skal passeres. Via Holbæk og Roskilde ender turen i Brøndby Hallen.

Med på turen er hjælperytter Thomas Ravn, som også er ungdomsformand i Skagen Badmintonklub. I ledsagerbilen sidder næstformand Jacob Høyer Filt Juhl, som er udnævnt til sportsdirektør, og VEB’s pressechef, Michael Frederiksen. De to sidstnævnte har til opgave at dække løbet massivt på de sociale medier i håbet om, at både virksomheder og privatpersoner sender en venlig hilsen på MobilePay 18954.

- Vi håber – trods COVID-19 - på den sædvanlige flotte opbakning fra mange af de virksomheder, som år eft­er år støtter VEB’s sponsorcykelløb, men vores mål er også at aktivere private i hele landet, som har en relation til VEB. Vi har ikke solgt vores sædvanlige støttebevis­er i denne sæson, så vi krydser fingre for, at ”pengene brænder i lommerne” på trofaste VEB-fans, badmintonelskere med flere, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Han er ansvarlig for de mange præmier, som løbende udtrækkes torsdag og fredag. Et bidrag på 50 kroner udløser ét lod i hatten, når der trækkes lod.

Final 4 skulle være afviklet på torsdag og fredag i Brøndby Hallen, men DM-slutspillet er udsat til 22.-23. juni. VEB tager dog alligevel turen til Brøndby Hallen, men altså på cykel.

- Jo tættere vi kommer torsdag, jo mere mærker vi, at det er en vildt projekt, vi har gang i. Især torsdagens 231 kilometer ser lidt farlige ud. Det er virkelig en lang strækning, hvor meget kan gå galt, erkender Allan Kolbro Nielsen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinaler
Tirsdag 2. april:
Højbjerg/Via Biler - VEB eller Team Skælskør/Slagelse
Skovshoved - VEB eller Team Skælskør/Slagelse

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen