HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.05.2021
Beiwen Zhang kommer "home" til VEB

Efter to sæsoners fravær gør den 30-årige amerikaner Beiwen Zhang i næste sæson comeback i Vendsyssel Elite Badminton. Hun ligger nr. 14 på verdensranglisten og vandt søndag aften PAN AM (det amerikanske mesterskab).

Beiwen Zhang sammen med VEB-spiller Josefine R. Jensen og cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Den amerikanske charmetrold er ubetinget den stærkeste damesingle nogensinde i VEB, og hun var særdeles populær blandt holdkammerater, fans og sponsorer, da hun fra 2016 til 2019 spillede i VEB.

Hun stoppede i VEB, fordi hun ønskede at bruge alle sine kræfter på at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020. Allerede dengang aftalte VEB og Beiwen Zhang, at de skulle genoptage samarbejdet efter OL.

- Desværre blev OL udsat et år, så vi har nu spillet to sæsoner uden Beiwen, men nu er vi blevet enige om, at hun spiller for os igen i sæsonen 2021/2022. Det glæder vi os alle meget til, siger formand Jan R. Jensen.

Som det fremgår af videoen, glæder amerikaneren sig også til igen at trække i VEB-trøjen, som hun fik overrakt i Holbæk, hvor hun netop har trænet i tre uger på The Badminton Europe Centre of Excellence.

Det er igen home Skagen/Frederikshavn, som kommer til at stå på maven af Beiwen Zhang. De var også sponsor for hende, da hun senest repræsenterede VEB.

- Vi spurgte Kasper og Nicklas (indehavere af home Skagen/Frederikshavn, red.), om de ville være med at skaffe Beiwen "home" til VEB, og den idé kunne de heldigvis ikke stå for, smiler VEB's næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl.

Sæsonen er endnu ikke slut for VEB. 22.-23. juni afvikles Final 4 i Brøndby Hallen. Mandag 10. maj mødes de fire semifinalister hos Badminton Danmark, og her skal VEB som vinder af grundspillet vælge semifinale-modstander. Valget står mellem Skovshoveds danske mestre og Værløse sølvvindere.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen