HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.05.2021
VEB's populære kroat bliver ungdomstræner i Skagen og Frederikshavn

Zvonimir Durkinjak fortsætter endnu en sæson i Vendsyssel Elite Badminton, og den populære kroat bliver samtidig ungdomstræner i Skagen og Frederikshavn.

Zvonimir Durkinjak fylder snart 33 år, og han skal i gang med sin 11. sæson i træk i VEB. Det bliver dog en meget anderledes sæson for kroaten.

Han har nemlig netop sat punktum for sin professionelle karriere som badmintonspiller. EM i Ukraine for tre uger siden markerede hans farvel til international badminton.

I sæsonen 2021/2022 bruger han spillemæssigt alle sine kræfter på VEB, ligesom han altså bliver ungdomstræner i SBK og FBK samt Sportsakademiet Frederikshavn. Det betyder også, at VEB-spilleren kommer til at opholde sig meget i Skagen, hvor han skal bo i en lejlighed på Sct. Laurentii Vej.

I både Skagen og Frederikshavn ser man frem til, at Zvonimir Durkinjak skal træne ungdomsspillerne.

- Det er et kæmpe navn, vi har fået ind som træner i klubben tirsdag og onsdag. Vi håber virkelig, at han kan være med til udvikle vores spillere endnu mere, siger Christian Thode, som er bestyrelsesmedlem i FBK.

Kroaten skal også stå for morgentræningen tirsdag og torsdag på Sportsakademiet Frederikshavn, som er et tilbud til alle badmintonspillere, som går enten på Frederikshavn Handelsskole, EUC Nord eller Frederikshavn Gymnasium.

Zvonimir Durkinjak skal ved siden af ungdomstræningen holde sin egen form vedlige, så han fortsat kan være en profil på VEB's ligahold. 

VEB afslutter den nuværende sæson 22. og 23. juni, når der er Final 4 i Brøndby Hallen. VEB møder Værløse i DM-semifinalen.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen