HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.06.2021
Jan Ø. Jørgensen: - Vi skal spille vores bedste for at komme videre

Over fire måneder efter den sidste kamp i grundspillet spiller Vendsyssel Elite Badminton i dag Final 4 i Brøndby Hallen. Modstanderen er Værløse. Kampen begynder kl. 13.00 og sendes direkte på TV2 Sport.

- Vi står godt, og folk virker parate. Vi har set frem til det her, og flere af vores spillere skal jo til OL og bruger Final 4 som vigtig forberedelse, siger VEB’s Jan Ø. Jørgensen, som ikke bare spiller første herresingle.

Han har overtaget rollen som spillende cheftræner, fordi VEB’s normale cheftræner, Allan Kolbro Nielsen, har været tvunget til at blive hjemme i Skagen efter at have været indlagt på sygehuset med høje infektionstal.

 - Allan fylder normalt rigtigt meget med sin store energi, så vi må alle gøre lidt ekstra. Vi rykker tættere sammen og bruger det aktivt, at vi mangler Allan. Vi vil vinde for ham, for det har jo været hans store mål at komme i Final 4, siger Jan Ø. Jørgensen.

På grund af COVID-19 er langt de fleste internationale turneringer blevet aflyst, og det betyder, at VEB’s internationale topspillere mangler kamptræning. Det mener Jan Ø. Jørgensen dog ikke betyder noget.

 - Vi har verdensklassespillere på holdet, som træner rigtigt meget, så den manglende kamptræning ser jeg ikke som et problem, pointerer han.

VEB vandt grundspillet og slog undervejs Værløse 5-4 ude – endda uden Kirsty Gilmour, Mathias Christiansen og Zvonimir Durkinjak. Der er ingen tvivl om, at VEB er favorit i semifinalen, men Værløse havde samme "underdog-rolle" ved Final 4 i 2020, og her vandt sjællænderne overraskende over Højbjerg og kom i DM-finalen.

 - Når jeg kigger på de to hold, synes jeg, at vi har en god chance for at vinde, selv om Værløse bestemt har et farligt hold, som sagtens kan drille os. Vi skal tage opgaven meget seriøst og spille vores bedste for at gå videre, men så kan jeg også godt tælle til fem, udtaler Jan Ø. Jørgensen.

Det hold, som først vinder fem kampe, kvalificerer sig til finalen onsdag aften mod enten Team Skælskør-Slagelse eller Skovshoved.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen