HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.06.2021
DM-semifinale endte med kæmpe skuffelse

Vendsyssel Elite Badminton skuffede fælt og tabte 1-5 til Værløse i DM-semifinalen tirsdag eftermiddag i Brøndby Hallen.

- Jeg havde i værste fald troet, at vi kunne tabe knebent, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi kunne levere en så dårlig præstation. Det er jo vores største nederlag i mange år, og vi har altså et halvt hold, som er på vej til OL. Det er i orden at tabe, men ikke uden fight og blod på knæene. Det gør ondt, siger formand Jan R. Jensen.

Det var op ad bakke fra første bold i Final 4 i Brøndby Hallen. VEB kalkulerede med en 2-0-føring efter de to mixeddoubler, men meget overraskende blev de begge tabt. Især første mixeddouble med Cheryl Seinen og Mathias Christiansen fandt aldrig melodien. Robin Tabeling og Debora Jille tabte i tre sæt, men det var bestemt heller ikke efter planen.

Føringen gav Værløse vinger, og reelt kom VEB sig aldrig over den elendige start. Victor Svendsen reducerede ganske vist til 1-2 efter en flot præstation og sikker sejr over Ditlev Jæger Holm, og det var meget tæt på en overraskende VEB-sejr i anden damesingle til undertippede Josefine R. Jensen. Hun førte 18/14 i tredje sæt, men tabte 20/22. I stedet for 2-2 var VEB nu bagud med 1-3.

Jan Ø. Jørgensen tabte i tre sæt til Rasmus Messerschmidt. Jan spillede en fin kamp, men fire måneder uden kampe i benene blev afgørende.

Semifinalen blev afgjort, da VEB's normalt brølstærke damedouble med Cheryl Seinen og Debora Jille tabte i to sæt. De førte 19/17 i første sæt, men tabte 19/21, 12/21 til velspillende Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow.

Kolossal jubel i Værløse-lejren og en nærmest lammet stemning i VEB-lejren. VEB's internationale stjernenavne svigtede, da en flot sæson i grundspillet skulle krones med en historisk plads i DM-finalen.

Nu venter bronzekampen onsdag kl. 13.00 mod taberen af opgøret mellem Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved, der har Vikot Axelsen på holdet.
Kommende kampe

Tirsdag 21. februar kl. 19.00 i Arena Nord:
VEB - Skovshoved

Fredag 24. februar kl. 19.00 i Værløsehallerne:
Værløse - VEB


Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen