HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook07.08.2021
VEB henter stærk doublespiller i Greve

VEB forstærker sig til den kommende sæson med doublespilleren Niclas Nøhr, som skifter fra Greve.

Det er ingen hemmelighed, at det er Mathias Christiansens ankel-operation umiddelbart efter OL, som er årsag til, at VEB henter Niclas Nøhr til klubben.

- Mathias er netop blevet opereret. Det betyder efter alt at dømme, at vi ikke disponerer over ham i sæsonens første fire kampe. Vi vurderer på den baggrund, at vi har brug for en kvalificeret erstatning, og det har vi i den grad fundet i Niclas Nøhr, mener VEB's formand, Jan R. Jensen.

Niclas Nøhr, som senere i denne måned, fylder 30 år, ligger aktuelt nr. 33 på verdensranglisten i mixeddouble med Amalie Magelund og nr. 70 i herredouble med Mathias Christiansen.

Niclas Nøhr deltager i øjeblikket i VICTOR Denmark Masters i Esbjerg, hvor han foreløbig har kvalificeret sig til semifinalerne i mixeddouble. Det samme har i øvrigt VEB's Victor Svendsen i herresingle.

Ud over Mathias Christiansens fravær i de første fire kampe må VEB formentlig undvære Beiwen Zhang i hele sæsonen. Hun sprang sin akillessene under OL. Den stærke amerikaner skulle have gjort comeback i VEB efter to års fravær.

- Vi har fået en hård start, inden vi overhovedet er kommet i gang, og vi skal allerede spille 24. august i Arena Nord mod Værløse, men så er det jo dejligt at se, at flere af vores spillere gør det godt i denne uge i Esbjerg, bemærker VEB-formanden.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen