HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.08.2021
Sæsonpremiere i aften i Arena Nord: VEB møder Værløse

Tirsdag aften er der sæsonpremiere i Badmintonligaen, og Vendsyssel Elite Badminton (VEB) åbner sæsonen på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn mod de seneste to sæsoners sølvvindere, Værløse.

- Det er altid spændende, hvor vi står henne i forhold til konkurrenterne, når sæsonen begynder. Værløse bliver dog helt sikkert en stor mundfuld, så det kræver en toppræstation at besejre dem, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Af taktiske årsager afsløres holdopstillingerne ikke, men det ligger fast, at VEB må undvære Beiwen Zhang (sprængt akillessene) og Mathias Christiansen (opereret i foden). Klubben har fået tilgang af Niclas Nøhr, som er en direkte afløser for Mathias Christiansen. Beiwen Zhang erstattes af belgieren Lianne Tan, som er nr. 38 på verdensranglisten.

Derudover har Jan Ø. Jørgensen stoppet sin aktive karriere. Han er nu assistenttræner for VEB. Victor Svendsen - nykåret dansk mester - rykker op som første herresingle, mens Magnus Johannesen, som har fået sin badmintonopdragelse i Brønderslev og Triton Aalborg, er ny i anden herresingle.

VEB har også hentet den svenske doublespiller Clara Nistad tilbage i truppen. Hun supplerer hollænderne Debora Jille og Cheryl Seinen.

Tilbage i truppen fra den seneste sæson er endvidere Josefine R. Jensen, Kirsty Gilmour, Robin Tabeling og Zvonimir Durkinjak.

VEB og Værløse mødtes senest 22. juni i DM-semifinalerne i Final 4 i Brøndby Hallen. Det var ingen fornøjelse set med VEB-øjne. Værløse vandt 5-1.

Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Nord, hvor der er gratis entre.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen