HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.08.2021
VEB vinder 7-2 over Værløses DM-finalister

For øjnene af 425 tilskuere i Arena Nord fik Vendsyssel Elite Badminton en perfekt sæsonstart i Badmintonligaen med en sejr på hele 7-2 over Værløse. Det var netop Værløse, som VEB tabte 1-5 til i DM-semifinalen for kun to måneder siden, så den store sejr smagte ekstra godt - endda med tre vendelboer på VEB's hold.

- Værløse har et stærkt og og homogent hold. Vi havde regnet med, at det blev en tættere kamp, men de var ramt af et par afbud på herresiden, som gjorde ondt. Vi manglede dog også nogle spillere, så ingen skal pille ved sejren. Vi var klar fra start, og der var flere meget opløftende præstationer, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Aftenens flotteste indsats leverede den nykårede danmarksmester i herresingle, Victor Svendsen. 21/10, 21/17 besejrede han Rasmus Messerschmidt, som VEB-spilleren også mødte i DM-finalen i Esbjerg tidligere på måneden. I første sæt ramte Victor Svendsen et vildt højt niveau. Det var dybt imponerende at være vidner til.

Svenskeren Clara Nistad fik comeback i VEB-trøjen efter flere sæsoners fravær. Hun afløste Cheryl Seinen (afbud), og det gjorde hun med to fine sejre. Sammen med Niclas Nøhr vandt Clara Nistad 21/15, 21/17 i anden mixeddouble, og sammen med Debora Jille blev det til en lidt uventet sejr i damedouble over Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow. 13/21, 21/19, 21/12 vandt de to VEB-spillere, som kommunikerede fint på banen.

Stærkt af Clara Nistad, som i den grad stemplede ind og viste, at hun er klar til flere kampe i VEB-trøjen.

VEB vandt også begge damesingler. Kirsty Gilmour sejrede i tre sæt (21/16, 15/21, 21/7) over Julie Dawall - sølvvinder fra DM. Skotten var bagud med 3/6 i tredje sæt! 20-årige Josefine R. Jensen vandt 22/20, 21/8 over Frederikke Toft.

I første mixeddouble vandt Debora Jille/Robin Tabeling med 21/17, 21/13 efter visse startproblemer, men de kom stærkt igen.

VEB's syvende sejr faldt i anden herredouble, hvor Zvonimir Durkinjak/Victor Svendsen vandt 21/19, 21/9.

De to nederlag kom i anden herresingle, hvor debutanten Magnus Johannesen tabte 21/10, 18/21, 18/21. Den kun 19-årige VEB-spiller viste høj klasse i første sæt, men desværre lukkede han Ditlev Jæger Holm ind i kampen, og til sidst manglede der lidt fysik til at stå imod presset fra Værløse-spilleren. Ærgerligt for Magnus Johannesen, men han tager mange gode ting med fra sin ligadebut.

Endelig tabte VEB aftenens sidste kamp. Robin Tabeling/Niclas Nøhr blev noget skuffende slået 23/25, 20/22 af Ditlev Jæger Holm/Mads Thøgersen.

- 7-2 giver tre bonuspoint og altså 10 point på pointkontoen. Det er meget, meget tilfredsstillende og en god ballast, inden vi torsdag aften møder Skovshoveds danske mestre på udebane, siger Allan Kolbro Nielsen.

Det gør bestemt ikke sejrsfølelsen ringere, at en tredjedel af VEB's hold tirsdag aften bestod af spillere fra Vendsyssel: Josefine R. Jensen (Frederikshavn) Victor Svendsen (Hjørring), Magnus Johannesen (Brønderslev). Vi kan i den forbindelse næsten tælle Zvonimir Durkinjak med. Han er i gang med sin 11. sæson i VEB og er flyttet fra Zagreb til Skagen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen