HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.09.2021
Der venter VEB en meget svær udekamp i Gentofte

Der venter torsdag aften Vendsyssel Elite Badminton endnu en vanskelig udekamp i Badmintonligaen, når turen går til Gentofte, som i denne sæson råder over det stærkeste hold i mange sæsoner.

Netop Gentofte var det eneste hold, som VEB tabte til i grundspillet i sæsonen 2020/2021. Det skete endda på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn. I denne sæson har de 16-dobbelte danske mestre forstærket sig med canadieren Brian Yang i første herresingle samt svenskeren Edith Urell i anden damesingle.

- De har virkelig et stærkt hold, der jo allerede gjorde ondt på os, da vi mødte dem i januar. Jeg forventer, at det bliver en lige så tæt kamp, som da vi spillede i Skovshoved for en uge siden. 5-4 til ét af holdene tror jeg, er et godt bud, hvis man vil spille på kampen, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Gentofte åbnede sæsonen med en imponerende 5-4-sejr hjemme over Team Skælskør-Slagelse, inden holdet tabte 3-6 ude til Værløse. Her førte Gentofte ellers med 3-1. I tre af kampene tabte Gentofte med henholdsvis 17/21, 18/21 og 20/22 i tredje og afgørende sæt.

Der er kampstart kl. 18.30 i GBK Hallen, Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Vi har brug for din opbakning, hvis du på de kanter torsdag aften.

Holdene offentliggøres her torsdag kl. 15.30.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen