HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.09.2021
VEB knuste bundholdet med 9-0 i Arena Nord

Vendsyssel Elite Badminton knuste tirsdag aften bundholdet Greve med 9-0 i Arena Nord i Frederikshavn. Kampen varede kun et par timer, og dermed kunne publikum nå hjem i god tid til VM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Danmark og Israel.

"Greve er guld", hedder Greves Facebookside, og det passede meget godt i 2008, 2010, 2011 og 2015. Her strøg Greve til tops i Badmintonligaen. I denne sæson er Greve på økonomisk slankekur, og derfor er holdet prügelknabe i landets bedste række.

Gæsternes indstilling i Arena Nord fejlede dog bestemt ikke noget, og i tre af kampene var første sæt meget jævnbyrdigt, men i alle tre tilfælde trak VEB-spillerne det længste strå, hvorefter de uden problemer sejrede i to sæt.

- Ros til spillerne. De leverede præcis den indsats, som vi håbede på. Vi har forberedt os grundigt på kampen, og det blev belønnet, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

VEB måtte undvære Victor Svendsen, som er skadet. Det betød, at Magnus Johannesen rykkede op i første herresingle, mens kun 19-årige Gustav Björkler fik ligadebut. Den talentfulde svensker fra Göteborg har i flere år spillet på VEB's andethold, og han efterlod et fint indtryk med flot spil og herlig fight.

Se alle resultater her.

Der er nu spillet fire ud af ni runder i Badmintonligaens grundspil, og stillingen er meget tæt i toppen:

1. RSL Odense 33 point
2. Team Skælskør-Slagelse 32
3. Højbjerg/Via Biler 31 point
4. Skovshoved 30 point
5. VEB 30 point
6. Gentofte 26 point
7. Solrød Strand 25 point
8. Værløse 23 point
9. Aarhus AB 9 point
10. Greve 1 point

De fire bedste kvalificerer sig til DM-semifinalerne i Final 4.

Der er kun én kamp tilbage inden jul. Mandag 8. november får VEB besøg af Højbjerg/Via Biler i "Slaget om Jylland".

- Vi har gang i flere ting og håber, at kampen kan samle 1000 tilskuere i Arena Nord, fortæller VEB's formand, Jan R. Jensen.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen