HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook07.11.2021
Stjernetræf mandag aften i Arena Nord

Der venter publikum i Arena Nord et regulært stjernetræf, når Vendsyssel Elite Badminton mandag aften får besøg af VIA Biler/Højbjerg i Badmintonligaen.

Som altid offentliggøres holdopstillingerne først tre timer før kampstart, men der er ingen tvivl om, at på papiret er det VEB' mest interessante hjemmekamp i flere år.

Begge hold stiller op med adskillige landsholdsspillere. Aarhusianerne ventes at have spillere som Kim Astrup, Anders Skaarup Rasmussen, Hans-Kristian Vittinghus, Line Kjærsfeldt, Selena Piek og Rikke Søby med til Frederikshavn.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen kommer med en frisk finaleplads fra Denmark Open.

VEB har for første gang i denne sæson Mathias Christiansen med. Han gennemgik en operation efter OL og var ikke med i sæsonens første fire kampe. VEB-spilleren var forrige weekend i finalen i French Open.

Hjemmeholdets Kirsty Gilmour viste også fin form i Denmark Open, hvor hun nåede semifinalerne - vel nok det bedste resultat i skottens karriere.

- Der er lagt op til en utrolig seværdig kamp med badminton på højt niveau. Vi glæder os meget og håber på mange tilskuere i Arena Nord, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Der er gratis entre i Arena Nord, hvor Nordicals er kampsponsor.

Der er ikke kun VEB og VIA Biler/Højbjerg, som glæder sig til kampen mellem nr. fem og tre i Badmintonligaen. Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen, og Carsten Werge, eliteansvarlig i hovedbestyrelsen, har meldt deres ankomst til Frederikshavn. Og ja, det er den mangeårige fodboldkommentator, som nu sidder i Badminton Danmarks hovedbestyrelse.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen