HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook06.01.2022
VEB vinder 7-2 ude over Team Skælskør-Slagelse

Vendsyssel Elite Badminton forsvarede torsdag aften sin førsteplads i Badmintonligaen med en overbevisende 7-2-sejr ude over Team Skælskør-Slagelse. VEB var svækket af corona-afbud fra Mathias Christiansen, Magnus Johannesen og Zvonimir Durkinjak, men retfærdighedsvis hører det med til historien, at det også var et afbudsramt hjemmehold, der gik på banen i Skælskør Badminton Center.

VEB drog allerede til Sjælland i går, hvor holdet overnattede og trænede i Holbæk Sportsby. Det var åbenbart den perfekte opladning til kampen i Vestsjælland, for det var et koncentreret tophold, der tydeligvis havde taget turen til Skælskør for at sikre sig sæsonens første udesejr.

- Stor ros til spillerne, der gjorde det, vi havde snakket om. De var fokuserede og leverede både på og uden for banen, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Med sejren tog VEB endnu et stort skridt mod en plads i Final 4, og ligesom i den forgangne sæson ligner VEB lige nu et godt bud på en vinder af grundspillet. Der mangler kun to runder. VEB møder bundholdet Aarhus AB hjemme og RSL Odense ude i vinterferien (uge 8).

Især singlesejrene til Kirsty Gilmour og Victor Svendsen gav plusser i cheftrænerens karakterbog. Kirsty Gilmour (nr. 19 på verdensranglisten) vandt 23/21, 21/14 over Yvonne Li (nr. 23), mens Victor Svendsen (nr. 67) besejrede Marc Caljouw (nr. 24) med 16/21, 21/14, 21/18.

De to VEB-nederlag kom i første mixeddouble til Cheryl Seinen/Robin Tabeling samt anden herresingle, hvor den 19-årige svensker Gustav Björkler for anden gang på tre dage ærgerligt tabte 19/21 i tredje sæt.

- Det var synd for Gustav. Han havde fortjent en sejr i den single, men heldigvis vandt han i herredoublen med Niclas Nøhr, siger Allan Kolbro Nielsen.

Se den aktuelle stilling i Badmintonligaen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen