HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook25.01.2022
VICTOR Final 4 afvikles 20.-21. april i Brøndby Hallen - uden TV2 Sport

VICTOR Final 4 afvikles for andet år i træk i Brøndby Hallen. Det har Badminton Danmark i dag meddelt de 10 klubber i Badmintonligaen. Desværre bliver det i år uden tv-dækning.

Der mangler endnu to runder af grundspillet, og ingen hold har sikret sig en plads i DM-slutspillet, men med 60 og 58 point ligger VEB og Skovshoveds danske mestre særdeles lunt i svinget. 

VICTOR Final 4 afvikles i dagene 20.-21. april i Brøndby Hallen. Der spilles semifinaler onsdag og finale og bronzekamp torsdag.

Det har desværre ikke været muligt at finde et tidspunkt, der både passede i forhold til den internationale kalender, og hvor det samtidig var muligt for TV2 Sport at sende fra kampene. Rigtig mange datoer har været i spil, men desværre uden held. VICTOR Final 4 afvikles derfor uden tv i år.

- Det er naturligvis en skam, at vi ikke har tv på dette års VICTOR Final 4, men det giver så mulighed for at gennemføre den oprindelige plan for afvikling af Final 4, hvor begge semifinaler afvikles samtidig, hvilket vi tror giver rigtig god stemning i Brøndby Hallen. Dagen efter spilles bronzekampen og finalen også samtidig, dog igangsættes bronzekampen lidt før, så finalen slutter som den sidste af de to holdkampe, oplyser Badminton Danmark.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen