HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook25.01.2022
VICTOR Final 4 afvikles 20.-21. april i Brøndby Hallen - uden TV2 Sport

VICTOR Final 4 afvikles for andet år i træk i Brøndby Hallen. Det har Badminton Danmark i dag meddelt de 10 klubber i Badmintonligaen. Desværre bliver det i år uden tv-dækning.

Der mangler endnu to runder af grundspillet, og ingen hold har sikret sig en plads i DM-slutspillet, men med 60 og 58 point ligger VEB og Skovshoveds danske mestre særdeles lunt i svinget. 

VICTOR Final 4 afvikles i dagene 20.-21. april i Brøndby Hallen. Der spilles semifinaler onsdag og finale og bronzekamp torsdag.

Det har desværre ikke været muligt at finde et tidspunkt, der både passede i forhold til den internationale kalender, og hvor det samtidig var muligt for TV2 Sport at sende fra kampene. Rigtig mange datoer har været i spil, men desværre uden held. VICTOR Final 4 afvikles derfor uden tv i år.

- Det er naturligvis en skam, at vi ikke har tv på dette års VICTOR Final 4, men det giver så mulighed for at gennemføre den oprindelige plan for afvikling af Final 4, hvor begge semifinaler afvikles samtidig, hvilket vi tror giver rigtig god stemning i Brøndby Hallen. Dagen efter spilles bronzekampen og finalen også samtidig, dog igangsættes bronzekampen lidt før, så finalen slutter som den sidste af de to holdkampe, oplyser Badminton Danmark.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen