HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook08.02.2022
DM i Esbjerg med livestreaming: Følg Victor og co.

Onsdag 9. februar tager VEB's Victor Svendsen hul på sit titelforsvar, når DM afvikles i Esbjerg. Badminton Danmark livestreamer de første par dage fra samtlige baner i Blue Water Dokken, så du kan for alvor følge Victor og de andre VEB-spillere.

DM begynder onsdag i Esbjerg. Der livestreames fra alle baner. Foto: Allan Høgholm, Badminton Danmark

Victor Svendsen er seedet til semifinalerne, hvor han står til at møde Anders Antonsen fredag aften. VEB har også Magnus Johannesen med i herresingle, Josefine R. Jensen i damesingle og Mathias Christiansen, som er topseedet i mixeddouble med Alexandra Bøje. Målet for Josefine må være en kvartfinale mod Mia Blichfeldt, mens Magnus givetvis satser på at nå frem til en kvartfinale mod Rasmus Gemke.

Til VICTOR DM 2022 går www.badmintonlife.dk officielt i luften. Her vil du onsdag og torsdag kunne livestreame fra alle baner. Endda med kommentering fra Bane 1. Det er helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger, og så vil du få adgang til et nyt badmintonunivers.

Livestreaming, videohighlights, artikler, fordelspakker, tilbud og netværksmuligheder er noget af det du som badmintonfan, spiller, klub, samarbejdspartner og sponsor kan se frem til at blive en del af på www.badmintonlife.dk.

Badmintonlife.dk vil også være stedet, hvor du blandt andet vil kunne livestreame fra Badminton Danmarks turneringer og mesterskaber, som ikke vises på TV. Det vil sige, at du i løbet af 2022 foruden VICTOR DM eksempelvis kan livestreame VICTOR Final 4 20.-21. april samt udvalgte kampe fra VICTOR UDM og Grand Prix Circuit-finalerne.

I næste sæson af Badmintonligaen vil Badminton Danmark som minimum producere "Rundens kamp" med egen livestreaming-produktion, livescore og kommentering.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen