HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.02.2022
Badmintonligaen: VEB slutter på førstepladsen i grundspillet

Med en overbevisende sejr på 8-1 ude over RSL Odense OBK sikrede Vendsyssel Elite Badminton sig for andet år i træk førstepladsen i Badmintonligaens grundspil. Det giver den fordel, at VEB selv vælger sin modstander i DM-semifinalerne (VICTOR Final 4).

Ud over VEB er Skovshoveds danske mestre, Højbjerg/VIA Biler og Værløse klar til VICTOR Final 4, som afvikles onsdag 20. og torsdag 21. april i Brøndby Hallen. VEB skal vælge mellem Højbjerg/VIA Biler og Værløse.

For et år siden valgte VEB at møde Værløse i DM-semifinalen, og her blev det til et overraskende VEB-nederlag efter en tandløs indsats mod et særdeles veloplagt Værløse-hold, som har været i DM-finalen to sæsoner i træk.

I opgøret mod Odense leverede VEB en på alle måder flot præstation. Fynboerne var inden kampen ubesejrede på hjemmebane i denne sæson, og VEB kunne ikke tåle at tabe, hvis førstepladsen i grundspillet skulle sikres.

- Alle spillere leverede en kanon indsats. Det var en fornøjelse at se på, siger VEB-formand Jan R. Jensen.

Selv om Cheryl Seinen/Mathias Christiansen og Kirsty Gilmour måtte ud i tre sæt i første runde, var der aldrig tvivl om udfaldet. VEB bragte sig foran 3-0. En føring, som hurtigt blev øget til 7-0.

Det så ud til, at Robin Tabeling/Victor Svendsen ville tabe første herredouble, men de kæmpede sig ind i kampen, overlevede to matchbolde og vandt 25/23 i tredje sæt.

Der måtte også ombolde til i tredje sæt i damedouble. Den eneste kamp, hvor Odense på forhånd var udråbt som favorit. Men VEB's hollandske damedouble, Cheryl Seinen/Debora Jille, leverede en flot præstation og havde to matchbolde, inden de desværre tabte 23/21 14/21, 20/22.

Se alle resultater her.

En på alle måde opløftende indsats af VEB, som med seks sejre på stribe går ind i VICTOR Final 4 med stor selvtillid.
Final 4 i Brøndby Hallen
Lørdag 22. og søndag 23. april
VEB møder i semifinalerne Team Skælskør/Slagelse eller Skovshoved

Tirsdag 20. september:
VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

Tirsdag 21. februar:
VEB - Skovshoved: 6-3

Fredag 24. februar:
Værløse - VEB: 3-6

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen