HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook07.04.2022
Victor Svendsens bedste internationale resultat

Vendsyssel Elite Badmintons Victor Svendsen har med en foreløbig kvartfinaleplads i Korea Open noteret sig for karrierens hidtil bedste internationale resultat.

Den 26-årige hjørringenser er rejst alene til Korea for at jagte point til verdensranglisten, og efter to sejre er han pludselig blandt de sidste otte i Super 500-turneringen.

Normalt får VEB-spilleren, der har vundet flere mindre turneringer, ikke plads i Super 500, men flere store badminton-nationer har i år fravalgt Korea Open, blandt andet på grund af COVID-19.

- Jeg valgte at tage herud, fordi jeg er på pointjagt i år til at forbedre min rangliste. Så når jeg får chancen for at spille store turneringer, er det bare afsted, forklarer Victor Svendsen fra hotelværelset i Suncheon.

Han vandt i første runde 21/12, 21/15 over landsmanden Kim Bruun. Der var kun to danskere med i Korea Open, og de mødtes utroligt nok i første runde. I dag besejrede Victor Svendsen franskmanden Lucas Claerbout, som i første runde sensationelt havde sendt den topseedede indoneser Anthony Ginting ud.

I morgen skal VEB-spilleren møde Shesar Hiren Rhustavito fra Indonesien, der i dag slog All England-finalisten Lakshya Sen, Indien.

Vinder du i morgen, Victor?

- Ja, det er i hvert fald min plan.

Pladsen i kvartfinalerne betyder, at Victor Svendsen er sikret en præmiecheck på mindst 14.200 kroner. Og den stiger til 35.500 kroner, hvis han også kvalificerer sig til semifinalerne.

- Det vigtigste for mig er pointene til ranglisten og selvfølgelig selvtilliden. Men det er da også godt, det giver lidt økonomi, smiler Victor Svenden.

Han deltager i næste uge i Korea Masters, hvorefter han flyver hjem, så han er klar til at spille Final 4 for VEB i Brøndby Hallen i dagene 20.-21. april.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen