HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook18.09.2022
Sæsonstart: To kampe på tre dage og hyldest på Rådhuset

Der venter VEB's danske mestre en hektisk uge, når Badmintonligaen begynder i denne uge. Der står ikke kun to kampe på programmet i Arena Nord i Frederikshavn og KMB-Hallen på Amager. VEB skal også en tur på Frederikshavn Rådhus, hvor guldvinderne hyldes af borgmester Birgit S. Hansen.

- Det bliver hyggeligt med en tur på Rådhuset, og vi glæder os helt vildt meget til at komme i gang igen og ikke mindst bliver det stort at spille i Arena Nord. Det er jo første gang, at vores trofaste publikum skal opleve os som forsvarende danske mestre, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

VEB åbner sæsonen tirsdag 20. september kl. 19.00 mod Gentofte. Tre timer før skal guldvinderne hyldes på Frederikshavn Rådhus. Ifølge en pressemeddelelse fra Frederikshavn Kommune står der fiskefrikadeller på menuen.

- Det gælder dog ikke spillerne. Det garanterer jeg. Vi plejer at spise pastasalat med kylling på Restaurant Empire, og det har kommunen lovet os, at de laver til spillerne, smiler cheftræneren.

Efter i flere år at have jagtet det historiske DM-guld befinder VEB sig i ny situation i denne sæson. Nu skal guldet "forsvares". Mentalt er den udfordring meget anderledes. 

- Vores mål er i første omgang at komme i Final 4. Derfra kan alt ske. Det viser erfaringen, siger Allan Kolbro Nielsen.

Bortset fra Niclas Nøhr, som dog ikke spillede Final 4, er VEB's trup intakt. Derfor er der heller ingen tvivl om, at det vil være en skuffelse, hvis Final 4 glipper.

- Det lyder kedeligt, men vi tager én kamp ad gangen. Lige nu fokuserer vi 100 procent på Gentofte. Vi tabte 3-6 til dem for et år siden, og de har flere gange gjort livet surt for os. Det skal de ikke have lov til denne gang, siger Allan Kolbro Nielsen.

Der er gratis entre i Arena Nord tirsdag aften. Publikum opfordres til at komme i god tid, da flere har "bedt om ordet" inden kampstart.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen