HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.09.2022
Clara Nistad gør "'rigtigt" comeback i VEB

Den 26-årige svensker Clara Nistad er i denne sæson blevet en fast del af Vendsyssel Elite Badmintons trup takket være en ny sponsoraftale med Automobilfirmaet Pedersen & Nielsen, som blandt andet er autoriseret Volvo-forhandler i Frederikshavn.

Clara Nistad spillede i VEB fra 2016 til 2019. I guldsæsonen 2021/2022 afløste hun i to kampe i grundspillet, men nu er den dygtige doublespiller tilbage som en fast del af truppen.

- Vi har brug for en ekstra doublespiller på pigesiden, og der var aldrig tvivl om, at Clara Nistad var vores førsteprioritet. Clara leverer altid 110 procent på banen. Hendes indstilling er i top, og det smitter af på både holdkammerater og publikum, forklarer formand Jan R. Jensen.

En ekstra spiller er også lig med flere udgifter. 

- Pengene hænger bestemt ikke på træerne i øjeblikket. Det mærker vi også i VEB, selv om vi er danske mestre, men vi har før haft Volvo i Frederikshavn, Pedersen & Nielsen, som sponsor for Clara Nistad. De var heldigvis friske på igen at blive sponsor for hende, og det er vi taknemmelige og glade for, fortæller Jan R. Jensen.

Salgschef Thomas Jensen, Pedersen & Nielsen i Frederikshavn, er glad for, at bilforhandleren kan hjælpe VEB.

- Som Volvo-forhandler bifalder vi altid valget af svenskere. Det gælder især, når det er spillere, der er stærke og driftssikre, og det ved vi jo, at Clara Nistad er, smiler Thomas Jensen.

VEB spiller i aften sæsonens anden kamp. Det sker på Amager, hvor de danske mestre møder traditionsklubben KMB2010 (Kastrup-Magleby), som er oprykker i Badmintonligaen. Mens VEB åbnede sit titelforsvar med en 5-4-sejr over Gentofte, tabte KMB2010 2-7 i udekampen mod Team Skælskør-Slagelse.

Holdopstillingerne offentliggøres her kl. 16.00.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen