HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.09.2022
Veloplagte VEB knuser oprykker med 8-1 på Amager

Vendsyssel Elite Badmintons forsvarende danske mestre besejrede torsdag aften oprykkerne fra KMB2010 (Kastrup-Magleby) med hele 8-1 i KMB-Hallen på Amager.

- Det var fedt at være træner i aften. Vi gjorde præcis det, som vi har snakket om. Vi var der for hinanden, og i modsætning til sæsonpremieren i tirsdags var der ingen, som faldt ned. Det er også en fornøjelse at se, hvordan Beiwen Zhang, Mathias Christiansen og Debora Jille bidrager uden for banerne, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Mathias Christiansen har siddet over med en skade i de første par kampe, mens Beiwen Zhang og Debora Jille blev afløst af Josefine R. Jensen og Clara Nistad. Sidstnævnte vandt begge sine kampe med henholdsvis Zvonimir Durkinjak og Cheryl Seinen.

- Det er dejligt, at Clara er tilbage som fast spiller i truppen. Hun leverer altid og kommer med en fed energi, roser Allan Kolbro Nielsen.

Han byttede rundt på herresinglerne, så Magnus Johannesen spillede første herresingle. Den 20-årige vendelbo mødte den formstærke hollænder Joran Kweekel og vandt 21/17, 23/25, 24/22. I anden herresingle knuste Victor Svendsen Rasmus Rylander 21/9, 21/8. 

- Det var dejligt for Magnus, at han kørte sejren hjem i en meget spændende og tæt kamp. Victor var der 120 procent i dag. Vi har haft en lang snak efter i tirsdags, og han steppede virkelig op i aften. Det samme gjorde Anton Kaisti, fortæller cheftræneren.

Han noterede også med glæde, at holdets alderspræsident, Zvonimir Durkinjak, som for en sjælden gangs skyld medvirkede i to kampe, kunne rejse hjem til Skagen med to sejre.

Se de enkelte resultater her.

VEB spiller igen tirsdag 4. oktober hjemme mod Team Skælskør-Slagelse og torsdag 6. oktober ude mod Aarhus AB.

VEB indtager tredjepladsen i Badmintonligaen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen