HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook08.11.2022
VEB tabte 3-6 i DM-revanchen mod Højbjerg/VIA Biler

Vendsyssel Elite Badmintons danske mestre tabte tirsdag aften med 3-6 i DM-revanchen ude mod topholdet Højbjerg/VIA Biler. Dermed indtager VEB fortsat fjerdepladsen, fire point foran Værløse. Der er fire kampe tilbage i grundspillet, og de fire bedste kvalificerer sig til Final 4.

Allerede torsdag aften får VEB besøg af Odense. Kampen spilles i Skagen, hvor der ikke bare er gratis entre. Alle tilskuere får også en øl eller sodavand af Sparekassen Danmark, som er en af VEB's hovedsponsorer.

- Vi håber på stor opbakning i Badmintonhallen i Skagen. Der er jo i Skagen, vi træner, så spillerne glæder sig rigtigt meget til kampen, og vi har brug for et veloplagt publikum, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

To spillere vandt hver to kampe i Aarhus. Cheryl Seinen og Mathias Christiansen bragte VEB foran 1-0 med en sikker sejr (21/15, 21/14) i anden mixeddouble. Herefter tabte gæsterne seks kampe i træk, inden Mathias Christiansen og Zvonimir Durkinjak sejrede 21/15, 21/16 i anden herredouble, mens Cheryl Seinen og Debora Jille lukkede kampen med en sejr i damedouble (21/14, 21/23, 22/20).

I første mixeddouble tabte Debora Jille og Robin Tabeling 21/23, 21/23 til Selena Piek og Kim Astrup. Begge damesingler blev ligeledes tabt. Heller ikke her var marginalerne med de danske mestre. Både Kirsty Gilmour og Josefine R. Jensen tabte 19/21 i ét af sættene.

I herresingle var det ikke helt efter beregningerne, at både Victor Svendsen og Magnus Johannesen tabte til henholdsvis Ygor Coelho og Karan Rajan Rajarajan, men det gjorde de, og så var VEB nede med 1-5. Det blev endda 1-6, da Robert Tabeling og Victor Svendsen tabte 15/21, 12/21 til Danmarks bedste herredouble, Kim Astrup og Anders Skaarup.

På dette tidspunkt viste VEB dog flot kampmoral og sejrede i aftenens to sidste kampe. Det var ikke nok til at få et bonuspoint, men alle sejre tæller i tabellen, og da Team Skælskør-Slagelse overraskende tabte 4-5, er VEB fem point foran vestsjællænderne på sjettepladsen, mens der som skrevet er fire point ned til Værløse på fempladsen.

Team Skælskør-Slagelse tabte til Odense. Netop fynboerne er VEB's modstander torsdag 10. november kl. 19.00 i Badmintonhallen i Skagen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen