HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.11.2022
Storsejr til VEB i Solrød i vigtig kamp om pladserne i Final 4

Det lignede på forhånd en tæt kamp, men Vendsyssel Elite Badminton vandt tirsdag aften hele 7-2 ude over Solrød Strand. De to hold delte tredjepladsen, og derfor tog VEB's danske mestre med den overbevisende sejr et stort skridt mod en plads i Final 4 (DM-slutspillet).

VEB sikrede sig nemlig alle tre bonuspoint og øgede således sin pointkonto med 10, mens Solrød Strand måtte møjes med to point.

- En fantastisk sejr på udebane. Vi havde talt om, at det her var en vigtig kamp, og spillerne viste igen stor klasse. Vi tager én kamp ad gangen og hænger i, når det er svært. Det var Magnus et godt eksempel på i aften. Intet er afgjort endnu med hensyn til Final 4. Der er ikke råd til fejltrin i de sidste par kampe, udtaler VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Solrød Strands stærke damesingle Mia Blichfeldt pådrog sig en skade under morgentræningen i Brøndby Hallen. Det svækkede hjemmeholdet mod VEB, som greb chancen og vandt begge damesingler i to sæt. VEB var også ramt af en skade i damesingle, idet Beiwen Zhang for tredje kamp i træk var tvunget til at melde afbud. Kirsty Gilmour og Josefine R. Jensen spillede for VEB.

De to herresingler udløste ligeledes sejre til VEB, men både Victor Svendsen og Magnus Johannesen tabte første sæt og var bagud i andet sæt, inden de kom stærkt tilbage.

Mixeddoublerne blev delt. Debora Jille/Robin Tabeling vandt i to sæt, mens Cheryl Seinen/Mathias Christiansen skuffende tabte i to sæt. De fandt aldrig rytmen.

VEB sejrede også i de to herredoubler. Robin Tabeling/Victor Svendsen afgjorde kampen i to sæt, hvorimod Zvonimir Durkinjak/Mathias Christiansen måtte ud i tre sæt for at vinde.

I damedouble led Cheryl Seinen/Debora Jille sæsonens første nederlag. De tabte 21/16, 17/21, 13/21 til Alexandra Bøje/Clara Graversen.

Stillingen i toppen:
1. Skovshoved: 65
2. Højbjerg/VIA Biler: 61
3. VEB: 58
4. Solrød Strand: 50
5. Team Skælskør-Slagelse: 48

Med kun to runder igen er det de fem hold, som kæmper om de fire pladser i Final 4. VEB mangler Skovshoved hjemme (tirsdag 21. februar) og Værløse ude (fredag 24. februar).

Højbjerg/VIA Biler møder Solrød Strand i næste runde, og i sidste runde får Skovshoved besøg af Højbjerg/VIA Biler.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen