HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.02.2023
Tårevædet Zvonimir Durkinjak hyldet efter 12 år i VEB

34-årige Zvonimir Durkinjak blev fortjent hyldet inden tirsdagens hjemmekamp mod Skovshoved. Efter 12 sæsoner i træk i VEB spillede den sympatiske kroat sin sidste hjemmekamp i Badmintonligaen for VEB.

Det er en enestående bedrift i Badmintonligaen at spille 12 år i træk i den samme klub, og hvis Zvonimir Durkinjak var det mindste i tvivl om, at han er VEB's mest populære spiller nogensinde, er han det ikke længere efter hyldesten i går i Arena Nord.

Bagefter indrømmede han da også med et stort smil, at æresrunden i hallen efter præsentationen af de to hold var en tårevædet oplevelse for ham, og han er ellers ikke typen, som har let til tårer.

- Denne klub og alle folkene omkring betyder så meget for mig, siger Zvonimir Durkinjak.

Han fik endda lov til at spille aftenens sidste kamp, hvor han sammen med Victor Svendsen sikrede VEB sejren på 6-3. Dermed snuppede hjemmeholdet alle tre bonuspoint, så det var en vigtig sejr i den spændende topstrid inden sidste spillerunde på fredag.

Zvonimir Durkinjak er flyttet til Skagen, hvor han nu også har fået selskab af sin kæreste fra Kroatien. Han arbejder på Ruths Hotel, og det er planen, at parret skal blive i Skagen, hvor kæresten Mirna Strugar også skal arbejde, når papirarbejdet er på plads.

- Jeg er så glad for, at Mirna er kommet herop. Det føles skønt, at jeg ikke længere er alene, når jeg kommer hjem. Jeg har mange dejlige mennesker i Skagen, som er super søde ved mig, men det er noget andet, at Mirna også er her, smiler Zvonimir Durkinjak.

Han fik overrakt en gavekurv fra VEB, hvori der blandt andet var et padelbat. Kroaten spiller på 2. divisionsholdet i Skagen Padelcenter, og når Final 4 er afviklet i april, vil han spille mere padel.

- Det er ikke så hårdt for kroppen, forklarer han.

Planen er dog også, at han fortsætter med at spille badminton på VEB's andethold i 3. division.


Han blev præsenteret med disse flotte ord i aftes:

Zvonimir Durkinjak er i gang med sin 12. sæson i VEB. En fantastik spiller og person. En spiller, som med succes har spillet alle tre kategorier og har taget mange skalpe i Badmintonligaen.

I aften spiller han sin sidste hjemmekamp for VEB i Badmintonligaen. Heldigvis bor han nu i Skagen med sin søde kæreste, og han vil stadig være en del af badmintonmiljøet heroppe.

Men hyldes: Det skal han i aften.

12 sæsoner i træk i den samme klub – en helt igennem loyal og skøn fyr. Publikum, vil I være søde og rejse jer op og hylde en vaskeægte gentleman.

From Croatia with love:

ZVONIMIR DURKINJAK !!!

Google translate oversætter præsentationen således på kroatisk:


Zvonimir Durkinjak počinje svoju 12. sezonu u VEB-u. Fantastičan igrač i osoba. Igrač koji je uspješno igrao sve tri kategorije i uzeo mnogo skalpova u Badminton ligi.

Večeras igra posljednji domaći meč za VEB u Badminton ligi. Srećom, sada živi u Skagenu sa svojom slatkom djevojkom, i on će i dalje biti dio badmintonske zajednice ovdje.

Ali svaka čast: večeras će to učiniti.

12 sezona za redom u istom klubu – potpuno odan i divan momak. Publiko, hoćete li, molim vas, ustati i pozdraviti pravog džentlmena.

Iz Hrvatske s ljubavlju:

ZVONIMIR DURKINJAK !!!
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen