HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook09.04.2023
Beiwen og Magnus viser topform inden VICTOR Final 4

Med mindre end to uger til VICTOR Final 4 viste to af VEB's spillere topform, da de nåede finalerne i henholdsvis dame- og herresingle i Super 300-turneringen Orléans Masters i Frankrig.

Både Beiwen Zhang og Magnus Johannesen spillede sig til en plads i finalen i den stærkt besatte turnering lige syd for Paris. Desværre tabte de begge i tre sæt.

- Det ændrer dog ikke ved, at de tydeligvis har ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt, hvis vi kigger på det med VEB-øjne, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

For Magnus Johannesen er andenpladsen uden sammenligning hans flotteste internationale resultat i karrieren. Den 21-årige VEB-spiller tabte i dag 15/21, 21/19, 16/21 til inderen Priyanshu Rajawat.

Inderens giftige forhånd blev afgørende i den spændende kamp, som varede 68 minutter.

- Magnus har spillet en fantastisk turnering. Det var hans første store finale, men jeg er sikker på, at det blot er den første af mange finaler, lyder vurderingen fra VEB's cheftræner.

Beiwen Zhang tabte 23/25, 21/9, 10/21 til den stærke spanier Carolina Marin. I de seneste tre uger har VEB's amerikanske damesingle været i finalen, semifinalen og kvartfinalen i Frankrig, Spanien og Schweiz.

- Vi kender jo Beiwens topniveau, og efter et par alvorlige skader er det skønt at se, at hun stadig kan bide skeer med de bedste i verden. Vi glæder os til at se både Beiwen og Magnus i VICTOR Final 4 i weekenden 22.-23. april, udtaler Allan Kolbro Nielsen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen