HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.04.2023
VEB i stærkeste opstilling i VICTOR Final 4 i weekenden

Vendsyssel Elite Badmintons forsvarende danske mestre stiller for første gang i denne sæson i absolut stærkeste opstilling, når VICTOR Final 4 afvikles i weekenden i Brøndby Hallen.

- Det er vi selvfølgelig glade for, men ikke nok med det. Flere af vores spillere kommer til Brøndby Hallen i topform. De har leveret flotte internationale resultater de seneste uger, så vores optimisme er stor, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Magnus Johannesen var for halvanden uge siden i karrierens første Super 300-finale. Den 21-årige vendelbo tabte finalen i Frankrig og er nr. 40 på verdensranglisten. For et år siden, da VEB vandt guld, var han nr. 138.

Beiwen Zhang, som i snart to år har kæmpet med alvorlige skader, har de seneste tre uger været i finalen, semifinalen og kvartfinalen i Frankrig, Spanien og Schweiz. Hun er avanceret til 16. pladsen på verdensranglisten.

Robin Tabeling er helt oppe som nr. ni på verdensranglisten i mixeddouble. Det er hollænderens bedste placering nogensinde. Han var i kvartfinalen i All England og semifinalen i Swiss Open.

Mathias Christiansen kommer med en frisk turneringssejr i mixeddouble i Spain Masters.

- Vores spillere er et godt sted, og de glæder sig helt vildt meget til at de spændende kampe i Brøndby Hallen. Sidste år var vi DM-favoritter og indfriede forventningerne. Det forholder sig anderledes i år. Alle fire hold har klassen til at vinde DM-guldet, og vi har slået hinanden på kryds og tværs, bemærker Allan Kolbro Nielsen.

VEB blev nr. to i grundspillet og møder i lørdagens semifinaler Skovshoved, der i blandt andre Rasmus Gemke, Line Christophersen, Lasse Mølhede, Mads Christophersen, Mette Poulsen og Carsten Mogensen har nogle meget stærke spillere, som kan gøre ondt på VEB. Skovshoved har vundet DM-guld fire gange de seneste seks år.

- De har et klassehold, men det har vi også. Vi er dog bevidste om, at vi tilskuermæssigt kommer på udebane. Vi har ganske vist 100 fans med til København, men der kommer sikkert det tredobbelte fra Skovshoved, vurderer VEB-træneren.

Semifinalerne spilles lørdag kl. 14.00 og kan livestreames gratis på badmintonlife.dk. Finale og bronzekamp spilles søndag kl. 12.00. Finalen sendes direkte på TV2 Sport og TV2 Play.

VEB har følgende spillere med til VICTOR Final 4:
Kirsty Gilmour
Beiwen Zhang
Josefine R. Jensen
Debora Jille
Cheryl Seinen
Victor Svendsen
Magnus Johannesen
Gustav Björkler
Robin Tabeling
Mathias Christiansen
Zvonimir Durkinjak
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen