HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook23.04.2023
VEB genvinder DM-guldet i gyserfinale i Brøndby Hallen

Vendsyssel Elite Badminton genvandt i eftermiddag sit danske mesterskab i Badmintonligaen efter en gyserafslutning i finalen i Brøndby Hallen, hvor stillingen mellem VEB og Team Skælskør-Slagelse var 4-4 inden sidste kamp.

VEB stillede i første herredouble op med Robin Tabeling og Victor Svendsen. Sidstnævnte er normalt singlespiller, mens han fandt i den grad storspillet frem i opgøret mod Ruben Jille og Ties Van Der Lecq, ligesom han med sit kropssprog også viste rutine i den afgørende kamp. VEB-parret vandt 21/13, 21/17.

Og så kan det elles nok være, at guldvinderne jublede, og der fyret guldkonfetti - handlet lokalt hos All4Party i Frederikshavn! - af.

- En fantastisk følelse, at vi igen står med guldet. Nu går vi efter tre DM-titler på stribe, jublede VEB's formand, Jan R. Jensen.

Finalen var tæt fra første duel, hvor velspillende Mathias Christiansen og Cheryl Seinen bragte VEB foran med 1-0. Der blev dog straks udlignet. Debora Jille og Robin Tabeling fandt aldrig melodien. 

Kirsty Gillmour bragte VEB foran 2-1 med en sejr i i to sæt i anden damesingle. Skotten har faktisk kæmpet med en knæskade i weekenden, men vandt alligevel begge sine kampe.

- Om hun så har brækket benet, stiller Kirsty altid op, og hun krydrede det så lige med et par sejre. Hun er bare for vild, mener VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nilesen.

Sjællænderne udlignede dog igen. Victor Svendsen tabte 13/21 i tredje sæt til Mark Caljouw.

Det blev 3-2 til Team Skælskør, da VEB-parret Debora Jille og Cheryl Seinen tabte i damedouble. Nu var de forsvarende danske mestre presset. Amerikaneren Beiwen Zhang stod for presset og vandt sikkert i to sæt over Yvonne Lie.

- Beiwen viste sin høje klasse, da det var allermest nødvendigt. Sådan, smiler Allan Kolbro Nielsen.

Det blev 4-3 til VEB, da Mathias Christiansen og Zvonimir Durkinjak vandt i to sæt i anden herredouble. Selv om det var VEB's tredje Final 4, var det første gang, at den populære kroat kom i aktion på de grønne baner.

Magnus Johannesen lignede en mand, som ville sikre VEB guldet. Efter et skidt første sæt, som han tabte 11/21, vandt han andet sæt 21/14, men en skidt start på tredje sæt resulterede i, at den 21-årige vendelbo tabte 12/21. Det var ikke et resultat efter bogen, så Team Skælskør-Slagelse gik ind med masser af tro på tingene i den afgørende kamp, hvor de vel på papiret var knebne favoritter.

Det kunne dog ikke ses på banen. Victor Svendsen og Robin Tabeling dominerede fra start til slut.

- Jeg er bare så lykkelig. Det er mange års hårdt arbejde, som bliver belønnet nu. Jeg er ikke blind og ser debatten om danske kontra udenlandske spillere, men jeg konstaterer, at vi har haft det bedste hold og et dygtigt trænerteam de seneste to år, og at vores opbakning til holdet i Brøndby Hallen var enestående. Vi går efter guldet igen, forsikrer Jan R. Jensen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen