HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.05.2023
Mathias, Beiwen og Josefine stopper i VEB

Efter to år med den samme trup tager Vendsyssel Elite Badmintons dobbelte danske mestre afsked med flere spillere. Mathias Christiansen, Beiwen Zhang og Josefine R. Jensen kommer ikke til at figurere på VEB's holdkort i sæsonen 2023/2024.

- Både Beiwen og Mathias får ekstra travlt i den kommende sæson på grund af OL i Paris i sommeren 2024. De har derfor ønsket en pause fra den danske liga, og det har vi fuld forståelse for, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Mathias Christiansen repræsenterer i den kommende sæson sin barndomsklub på Bornholm, Allinge-S.G. Badminton.

- Jeg har haft tre fede sæsoner i VEB, hvor det er blevet til to flotte guldmedaljer de sidste par år. Det har været en fornøjelse at være en del af et hold, som altid forsøger at levere en toppræstation på banen. Derudover har det været enormt hyggeligt at komme til Nordjylland og hygge sig sammen med holdet hos familien Kolle. Jeg håber at vende tilbage til VEB efter OL-kvalen og vinde endnu flere DM-titler med holdet, udtaler Mathias Christiansen.

Josefine R. Jensen skifter til ligaklubben Solrød Strand efter nogle vellykkede sæsoner i VEB, hvor hun mere end indfriede forventningerne som anden damesingle.

Ud over Mathias Christiansen, Beiwen Zhang og Josefine R. Jensen har VEB taget afsked med Zvonimir Durkinjak, som efter 12 fantastiske sæsoner i VEB ikke længere indgår i ligatruppen.

- Men "Jak" er stadig i Skagen og skal spille på vores andethold, så man ved jo aldrig, hvad sæsonen byder på af overraskelser, smiler VEB-formanden.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen