HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook08.08.2023
Victor Svendsen stopper på Brøndby-træningen

Victor Svendsen, Vendsyssel Elite Badminton, har valgt at stoppe på det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby. Den 28-årige hjørringenser fortsætte dog med at repræsentere VEB's danske mestre i Badmintonligaen, ligesom han stadig vil deltage i europæiske turneringer og ligaer i andre lande.

Victor Svendsen blev optaget på det Nationale Elite Træningscenter (NETC) i Brøndby for tre år siden, men nu vælger han at omprioritere sit liv som badmintonspiller og dermed stoppe på landsholdstræningen.

- Jeg har kæmpet og knoklet for at komme ind i top 32, men det er ikke lykkedes for mig, og det har været både fysisk, mentalt og økonomisk hårdt at træne, spille og rejse. Derfor vil jeg konkurrere på en anden måde nu, hvor jeg i stedet for at jagte en placering i top 32 i højere grad vil spille og konkurrere på lyst og glæde i Badmintonligaen, til europæiske turneringer og i europæiske ligaer, siger Victor Svendsen til Badminton Danmark.

Derfor har han valgt at stoppe på landsholdstræningen i Brøndby, selvom det fortsat er en drengedrøm at være en del af.

- Det har været opfyldelsen af en drøm for mig at træde ind i Brøndby Hallen. Det er så få, som får lov til at være en del af det her setup, så det sætter jeg virkelig pris på at have været en del af. Jeg har fået en masse med, og jeg har nydt det hele, selvom der har været op- og nedture, og jeg er stadig stolt over at have været en del af træningen. Der var ikke mange for 10 år siden, der spåede mig en plads på landsholdstræningen, men jeg har arbejdet benhårdt, og jeg er nået langt, men nu vælger jeg at lægge vejen om, siger Victor Svendsen.

Elite- og sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom, respekterer VEB-spillerens beslutning og sender ham roser med på vejen.

- Victor Svendsen har vist, at med vilje og stor arbejdsindsats kan man drive det meget langt - også selvom man ikke bliver optaget i eliteprogrammet som ung spiller. Victor har været en eksemplarisk atlet, som har arbejdet professionelt og dedikeret med sin badminton. Han har ydet et kæmpe bidrag til vores træningsmiljø i de år, han har været på NETC - både sportsligt og menneskeligt - og været meget vellidt på træningen blandt både trænere og holdkammerater. Victor er altid i godt humør og bidrager altid til fællesskabet, blandt andet til Thomas Cup på hjemmebane, hvor han var fremragende at have med i truppen. Vi kommer til at savne Victor på NETC, men er glade for, at han fortsætter sit engagement i badminton og ønsker ham alt det bedste fremover, udtaler Jens Meibom.

Som den holdspiller Victor Svendsen er, fortsætter han med at sparre med sine holdkammerater forud for VM i Royal Arena 21.-27. august. Det er også muligt, at Victor Svendsen fortsat vil træne et par gange om ugen på det Nationale Elitetræningscenter efter VM, men det vil i så fald ikke være som en prioriteret atlet.

Af større resultater har Victor Svendsen nået en semifinale i Korea Open 2022, en andenplads ved Denmark Masters 2021 samt vundet Swedish Open 2020 og Italian International 2018. I 2021 vandt han DM-guld i herresingle.

Victor Svendsen og VEB spiller sæsonens første kamp torsdag 31. august i Arena Nord mod AB Aarhus.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen