HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook29.08.2023
VEB åbner sæsonen torsdag aften hjemme mod Aarhus AB

Vendsyssel Elite Badmintons dobbelte forsvarende danske mestre åbner sæsonen i Badmintonligaen torsdag 31. august kl. 18.00 i Arena Nord mod Aarhus AB.

- Målsætningen er igen en plads mellem de fire bedste, som sikrer os en plads i DM-semifinalerne, siger formand Jan R. Jensen.

I denne sæson er der mulighed for at få fordel af hjemmebane i semifinalerne, idet Final4-konceptet er skrottet. Det bliver stedet for nr. et og to i grundspillet, som spiller hjemme i de to semifinaler. Finalen spilles fortsat på neutral bane.

Der er skiftet ud på et par pladser i forhold til den forgangne sæson. Lasse Mølhede gør comeback i VEB-trøjen. Han afløser VM-kvartfinalisten Mathias Christiansen, der har valgt at holde ligapause i denne sæson, som bliver en travl en af slagsen på grund af OL næste sommer i Paris.

På pigesiden har VEB sagt farvel til Josefine R. Jensen, som er skiftet til Solrød Strand. Hun erstattes af Frederikke Østergaard, som tager springet fra Koldings 1. divisionshold.

- Bortset fra disse ændringer råder vi over den samme trup, og vi har helt sikkert kvalitet til at kæmpe med om medaljerne, men i første omgang handler det klicheagtigt om at tage én kamp ad gangen. Det har vores trænerteam med Allan Kolbro Nielsen og Jan Ø. Jørgensen været dygtige til sammen med spillerne, og det er også den opskrift, der skal sikre os succes i sæsonen 2023/2024, mener Jan R. Jensen.

Der er gratis adgang i Arena Nord, hvor kampen allerede begynder kl. 18.00. Det skyldes, at sponsorerne efter kampen er inviteret til spisning med spillerne, hvor de bliver hyldet for deres danske mesterskab. 
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen