HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook18.01.2024
VEB forlænger med Victor Svendsen - det bliver hans niende sæson i VEB

Vendsyssel Elite Badminton har i disse uger travlt med at sammensætte truppen til næste sæson, og Victor Svendsen har netop - som den første - underskrevet en ny aftale med VEB.

28-årige Victor Svendsen, som har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring, er i gang med sin ottende sæson i VEB, og nu kan også se frem til en niende sæson i den ambitiøse ligaklub.

- Det er super fedt, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet. Jeg elsker at være en del af VEB-familien. Jeg nyder at komme til Nordjylland og være en del af det, vi har skabt de seneste mange sæsoner med et stærkt fællesskab, siger Victor Svendsen.

VEB er dobbelte forsvarende danske mestre, og i denne sæson indtager holdet tredjepladsen med to runder tilbage af grundspillet. De fire bedste kvalificerer sig til DM-semifinalerne.

- Vi har ikke bare et fantastisk fællesskab. Vi er konkurrencedygtige og spiller med om guldet år efter år. Det forventer jeg også bliver tilfældet i den kommende sæson, udtaler Victor Svendsen.

Han besluttede for et halvt år siden at stoppe som en fast del af Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter i Brøndby Hallen. Det betyder også, at han spiller færre individuelle turneringer i ind- og udland.

- Der skulle ske noget nyt. Jeg ville gerne være mere fri og selvstyrende i min badmintonkarriere. Jeg har stadigvæk min daglige træningsgang i Brøndby og har mange fede træningspas derinde. Det har givet den ønskede effekt, og jeg er glad for den sæson, jeg indtil videre har spillet for VEB. Jeg håber, vi kan slutte stærkt af med et DM-hattrick!

Victor Svendsen har i denne sæson spillet 13 kampe for VEB, hvor det er blevet til 11 sejre. Han er ubesejret i herresingle.

- ​Victor har været godt spillende i denne sæson. Han har vist stor spillelyst og gejst, og det en gave for os, at Victor både er dygtig i single og double. Den type af spillere findes der ikke mange af i Badmintonligaen, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB spiller de to sidste kampe i grundspillet tirsdag 20. februar hjemme mod Solrød og fredag 23. februar ude mod Gentofte.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen