HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.02.2024
VEB med 20-årig debutant fra Strandby mod Solrød Strand

Vendsyssel Elite Badminton har en 20-årig debutant fra Strandby med i tirsdagens hjemmekamp mod Solrød Strand.

Mathilde Larsen står foran sin hidtil største udfordring som badmintonspiller, når hun i morgen aften er med på VEB's ligahold, der kl. 18.30 får besøg af Solrød Strand.

Frederikke Østergaard og Polina Buhrova kan ikke spille, og Mathilde Larsen er den næste i rækken. Hun spiller til daglig på VEB's andethold i Danmarksserien.

- Vi har set det før. Lige pludselig får spillere, som ellers ikke er tiltænkt en rolle på vores ligahold, alligevel chancen i Badmintonligaen. Det er blandt andet derfor, at vi kæmper hårdt for at skabe et endnu bedre træningsmiljø i Hjørring, Frederikshavn og Skagen, siger formand Jan R. Jensen.

Historiebøgerne viser, at springet fra Danmarksserien til Badmintonligaen er gigantisk. Mathilde Larsen kommer derfor på overarbejde og skal indstille sig på, at der venter hende en ordentlig mundfuld - formentlig mod den tidligere VEB-spiller Josefine R. Jensen.

- Vores formand er gået i spidsen for at udvikle træningsmiljøet i VEB's moderklubber, og udtagelsen af Mathilde viser, at det er nødvendigt, at vi får vores andethold højere op i rækkerne. Det burde som minimum spille i 3. division og helst i 2. division, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Der resterer to runder af grundspillet i Badmintonligaen. Ud over Solrød Strand hjemme skal VEB's danske meste fredag en tur til Gentofte.

VEB indtager p.t. tredjepladsen. Målet er en plads i top 4, som kvalificerer sig til semifinalerne. Der er ingen Final 4 i denne sæson. Nr. 1 og 2 har tirsdag 2. april fordel af hjemmebane i semifinalerne mod nr. 3 og 4. Finalen spilles tirsdag 7. maj i Frederiksberghallerne.

Der er gratis entre tirsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen