HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.02.2024
VEB med 20-årig debutant fra Strandby mod Solrød Strand

Vendsyssel Elite Badminton har en 20-årig debutant fra Strandby med i tirsdagens hjemmekamp mod Solrød Strand.

Mathilde Larsen står foran sin hidtil største udfordring som badmintonspiller, når hun i morgen aften er med på VEB's ligahold, der kl. 18.30 får besøg af Solrød Strand.

Frederikke Østergaard og Polina Buhrova kan ikke spille, og Mathilde Larsen er den næste i rækken. Hun spiller til daglig på VEB's andethold i Danmarksserien.

- Vi har set det før. Lige pludselig får spillere, som ellers ikke er tiltænkt en rolle på vores ligahold, alligevel chancen i Badmintonligaen. Det er blandt andet derfor, at vi kæmper hårdt for at skabe et endnu bedre træningsmiljø i Hjørring, Frederikshavn og Skagen, siger formand Jan R. Jensen.

Historiebøgerne viser, at springet fra Danmarksserien til Badmintonligaen er gigantisk. Mathilde Larsen kommer derfor på overarbejde og skal indstille sig på, at der venter hende en ordentlig mundfuld - formentlig mod den tidligere VEB-spiller Josefine R. Jensen.

- Vores formand er gået i spidsen for at udvikle træningsmiljøet i VEB's moderklubber, og udtagelsen af Mathilde viser, at det er nødvendigt, at vi får vores andethold højere op i rækkerne. Det burde som minimum spille i 3. division og helst i 2. division, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Der resterer to runder af grundspillet i Badmintonligaen. Ud over Solrød Strand hjemme skal VEB's danske meste fredag en tur til Gentofte.

VEB indtager p.t. tredjepladsen. Målet er en plads i top 4, som kvalificerer sig til semifinalerne. Der er ingen Final 4 i denne sæson. Nr. 1 og 2 har tirsdag 2. april fordel af hjemmebane i semifinalerne mod nr. 3 og 4. Finalen spilles tirsdag 7. maj i Frederiksberghallerne.

Der er gratis entre tirsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen