HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook18.04.2024
VEB vinder bronze uden kamp

Vendsyssel Elite Badminton vinder DM-bronze uden at få sved på panden. Grundet uforudsete økonomiske vanskeligheder har Team Skælskør-Slagelse meldt afbud til Badmintonligaens bronzekamp, som var planlagt til at finde sted tirsdag 7. maj i Arena Nord i Frederikshavn.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi efter endnu en flot sæson i VEB står med medaljer om halsen, men vi havde glædet os til en fin afslutning på sæsonen sammen med spillere, sponsorer, frivillige og tilskuere, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB havde allerede i samarbejde med hovedsponsor Sparekassen Danmark tilrettelagt forskellige tiltag i forbindelse med bronzekampen. Derfor irriterer det formanden, at Team Skælskør-Slagelse udebliver, og han mener, det bør få alvorlige konsekvenser.

- Grundlæggende er min holdning, at man spiller turneringen færdig, og gør man ikke det, kan man ikke være med i næste års turnering. Det har vi også meddelt Badminton Danmark bør være konsekvensen af dette afbud, som stiller Badmintonligaen i et dårligt og uprofessionelt lys, mener Jan R. Jensen.

Han er udmærket klar over, at VEB i 2020 meldte afbud til Final 4 og dermed ikke spillede sæsonen færdig, men det skyldtes COVID19.

Badmintonligaen 2024/2025 begynder i september.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen