HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook09.10.2007
Røjkjær tror på sejr over Horsens

(Af Thomas Røjkjær) Det er nu eller aldrig, hvis vi skal med i slutspillet i år! Kampen i aften mod Horsens er den første af de sidste fire kampe, som bare SKAL vindes! Heldigvis ser programmet fornuftigt ud for os, med de fire dårligste hold tilbage, og de tre af dem er på hjemmebane.

Mit bud på hvordan kampen i aften forløber:

Peter Rasmussen – Chetan Anand 50-50
Inderen Chetan har været fint spillende efter han - ligesom vores Anup - havde debut i 2. runde. Dog sætter jeg min lid til, at Peter efter en veloverstået familieforøgelse i sidste weekend vil gøre alt for at nå niveauet, vi så ham spille på i sidste sæson. Formår han det, tør jeg godt sætte penge på ham.

Rikke S. Olsen/Mette Van Dalm – Louise Koch/Louise G. Nielsen 95-05
Denne kamp kan ganske enkelt kun gå galt, hvis vores to rutinerede piger kommer ud for et uheld (7-9-13). Her er der ganske enkelt tale om klasseforskel og giver en sikker VEB-sejr.

Anup Sridhar – Peter Mikkelsen 60-40
Anup er favorit i denne kamp! Men man skal aldrig afvise Peter. Han viste i sidste sæson, at han klart er Horsens vigtigste mand. Han vandt mange vigtige kampe og point til holdet, og var en vigtig brik i holdets 5. plads. Men finder Anup niveauet fra Greve-kampen, hvor han var millimeter fra at slå Kenneth Jonassen - vinder han også i aften.

Casper Lund/Chris. Pedersen – Kristian Midtgaard/Nethe Bramsen 60-40
En lidt sjov mix-kamp. To singleherrer står overfor hinanden, hvor vi heldigvis har en noget bedre pige på vores side, hvilket jeg tror, gør udfaldet. Casper vidste sidst på hjemmebane, at han godt kan spille mix, så jeg tror bestemt på sejr.

Tracey Hallum – Cai Jai Ni 60-40
Cai er en meget fysisk spillende kineser, som så sent som sidste år var i kvartfinalen ved Denmark Open i Århus. Dog spiller hun primært double, og har da også stået i mix’en indtil videre i ligaen i år. Tracey spillede en rigtig flot kamp i Greve, og spillede næsten lige op med ligaens nok stærkeste damesinglespiller Li Wenyan. Så hvis dette spil kan fortsættes, bør det også blive en sejr til VEB

Robert Blair/Thomas Røjkjær – Leon Åbenhus/Tommy Sørensen 65-35
Personligt er jeg meget glad for at få Robert som makker i ag. Vi fandt ret hurtigt et godt makkerskab i sidste sæson, så forhåbentlig kan vi genfinde dette spil. På den anden side af nettetstår min ”normale” makker igennem 12 år,Tommy Sørensen, hvilket selvfølgelig sætter lidt ekstra krydderi på dette opgør. Forhåbentlig kan jeg bibeholde håneretten efter dagens kamp.

Alt i alt tror jeg at vi får en sejr på 5-1 eller 4-2, hvilket forhåbentlig kan give os det afsæt,vi har brug for for at komme ind i kampen om slutspillet.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen