HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



20.02.2008
VEB skuffer i Lillerød: Taber 1-5

VEB skal 18. og 25. marts møde Horsens i to altafgørende kampe om at undgå nedrykning fra Badmintonligaen. Det blev en skuffende kendsgerning, da VEB i aften tabte 1-5 ude mod Lillerød i den sidste kamp i slutspillet.

VEB’s målsætning var mindst 3-3 i Lillerød. På forhånd lignede første herresingle, damedouble og herredouble de tre kampe, hvor vendelboerne havde de største chancer. Desværre lykkedes det ikke at vinde én eneste af de tre nævnte kampe.

- Jeg kan ikke klage over spillernes indstilling i nogle af kampene, men der var selvfølgelig nogen, som ikke spillede så godt, udtalte VEB-træner Kenneth Larsen umiddelbart efter skuffelsen i Nordsjælland.

Første VEB-skuffelse stod Thomas Røjkjær og Robert Blair for. De tabte 19-21, 15-21 til Jon Holst og Peter Steffensen. VEB-parret begyndte godt, men som kampen skred frem, var det tydeligt for de omkring 250 tilskuere, at Blair og Røjkjærs offensiv manglede tyngde. Det gjorde Peter Steffensen til gengæld ikke, og det blev udslagsgivende.

Heldigvis leverede Kristian Nielsen en positiv overraskelse i anden herresingle. Kristian vandt 21-9, 21-14 over Lillerøds tidligere topspiller Niels Christian Kaldau. Kristian Nielsen spillede klogt bolden rundt på banen, hvilket tydeligvis ikke behagede Kaldau. Der var desuden saft og kraft i VEB-spillerens offensive slag. Det var VEB-spillerens første sejr i seks ligakampe i denne sæson. Til lykke, Kristian.

Herefter gjaldt det Lærke Folsteds ligadebut. Lærke lærte helt sikkert en masse mod Lillerøds stærke kineser, men cifrene 5-21, 8-21 fortæller med al tydelighed, at den 18-årige VEB-spiller var oppe mod overmagten.

- Det gik hurtigere, end jeg er vant til, men ind imellem synes jeg godt, at jeg kunne følge med, siger Lærke Folsted og indrømmer, at hun havde havde været så spændt på kampen, at det kneb med nattesøvnen.

VEB håbede nu på, at Peter Rasmussen ville udligne til 2-2 ved at vinde første herresingle over lange Martin Bille. Desværre var rutinerede Rasmussen periodevis i foræringshjørnet i begge sæt.

I andet sæt gik Lillerød-spilleren fra 3-6 til 13-6. I første sæt var Peter Rasmussen bagud 14-20. Han reducerede til 19-20, men tabte desværre 19-21. I andet sæt vandt Martin Bille 21-15.

- Det var ikke godt nok. Jeg gav ham for mange point, og det øgede hans selvtillid, ærgrede Peter Rasmussen sig.

Bagud 1-3 var det for alvor op ad bakke. Christinna Pedersen og Mette van Dalm syntes dog på vej mod en nem sejr i to sæt. De vandt problemfrit første sæt. Samtidig kæmpede Casper Lund og Yu Qi det bedste, de har lært i mixeddouble. 3-3 forekom pludselige realistisk.

Lund og ”Ytsi” havde flere føringer i første sæt, men især ”Ytsi” lavede for mange fejl og tabte 14-21. I andet sæt var de igen foran, men fejlprocenten var trods alt for stor, så de tabte 18-21. Vild jubel i Lillerød-hallen. Oprykkerne havde sikret sig en ny sæson i Badmintonligaen.

Samtidig smuldrede det for VEB’s damedouble, som tabte 18-21 i tredje sæt. Ærgerligt med udviklingen i damedoublen. Mette er nybagt danmarksmester, og Christinna var i weekenden med til at vinde EM for hold. De burde have lukket kampen tidligt og dermed skabt nervøsitet hos Lillerøds mixeddoublepar, Julie Houmann og Jacob Chmenitz.

- Resultaterne viser, at Lillerød var det bedste hold i aften. Nu gælder det om at fokusere på de kommende kampe mod Horsens, siger Kenneth Larsen.

Se resultaterne af de enkelte kampe her.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen