HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook09.10.2007
Historisk VEB-sejr i Badmintonligaen

Vendsyssel Elite Badminton vandt tirsdag aften hele 6-0 over Horsens. Det er første gang, at VEB vinder med tenniscifre i Badmintonligaen.

- Vi trængte til sejren efter nederlag i sæsonens tre første kampe, udtaler VEB-træner Kenneth Larsen.
Han kunne yderligere glæde sig over, at Værløse besejrede Team Vestsjælland 4-2 på udebane. Det resultat øger VEB's chancer for at kvalificere sig til medaljeslutspillet.
VEB kan selv afgøre sin skæbne. Det kræver sejre i grundspillets tre resterende kampe: Hjemme mod Team Aarhus 8. november, ude mod Team Vestsjælland 13. november og hjemme mod Lillerød 11. december.

Horsens' træner, Anders Thomsen, ærgrede sig over at forlade Arena Nord med et "æg".
- Tre af kampene blev afgjort i tre sæt, og jeg synes egentlig, at vi også spillede godt i både mixeddouble og herredouble, siger Anders Thomsen.
På spørgsmålet, om det bliver Team Aarhus, Team Vestsjælland eller VEB, der snupper den sidste plads i medaljeslutspillet, svarer han:
- Min vurdering er, at Team Vestsjælland og Vendsyssel er stærkere end Team Aarhus.

Se de enkelte resultater her

Om kampen mod Horsens skal det nævnes...

...at Peter Rasmussen åbnede med en flot sejr over inderen Chetan Anand. Det var opgørets mest velspillede match. Dejligt, at Peter smagte sejrens sødme efter nederlag i de seneste par kampe.

...at Mette van Dalm og Rikke Olsen Siegemund kunne have sparet det efterfølgende brusebad. De knuste Horsens-parret uden at overanstrenge sig.

...at Christinna Pedersen og singlespilleren Casper Lund leverede varen i mixeddouble. De viste fra start, at kampen var deres. Godt gået.

...at Anup Sridhar spillede flot i første sæt, men desværre lukkede Peter Mikkelsen ind i kampen. Horsens-spilleren førte midt i tredje sæt, men Anup sluttede stærkt og vandt 21-14 i tredje sæt.

...at Robert Blair og Thomas Røjkjær understregede, at de er VEB's stærkeste herredouble. Og med en sikker sejr i to sæt er der ingen tvivl om, at Røjkjær har håneretten over for sin normale doublemakker, Horsens-spilleren Tommy Sørensen.

...at Tracey Hallam - i en på det tidspunkt tom og stille hal - hev sig op ved hårrødderne og faktisk spillede rigtig solidt i andet og tredje sæt mod Horsens kineser. Det var Traceys første sejr i VEB-trøjen. Til lykke.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen