HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.02.2008
Judith Meulendijks og Camilla Sørensen skifter til VEB

På et pressemøde søndag formiddag i Badmintonhallen i Frederikshavn præsenterede Vendsyssel Elite Badminton to forstærkninger til den kommende sæson. 29-årige Judith Meulendijks og 22-årige Camilla Sørensen skifter begge fra Team Aarhus til VEB.

29-årige Judith Meulendijks stiller efter sommerferien op i VEB's sorte spilletøj.

- Det er en stor dag for VEB. Judith og Camilla er markante forstærkninger, som både kan spille damedouble og damesingle. Der er i mine øjne tale om to drømmespillere for enhver klub i Badmintonligaen, lyder vurderingen fra VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Judith Meulendijks er hollænder. Hun har spillet fire sæsoner i Team Aarhus. Så sent som i januar imponerede hun i Badmintonligaen med en flot sejr over Danmarks ubestridt stærkeste spiller, Tine Rasmussen. Judith Meulendijks er nr. 19 på verdensranglisten. Hun har tidligere været helt oppe som nr. 10. Hun indtager fjerdepladsen på den danske rangliste.

- Judith er en af Ligaens absolut stærkeste spillere og største profiler, mener Peter R. Jensen.

Camilla Sørensen stammer fra Skagen, hvor hun svingede sin første badmintonketcher som 4-årig. Hun var blot 16 år, da hun flyttede fra barndomsbyen til Århus for at satse på badmintonkarrerien. I dag bor Camilla Sørensen i København. Hun var for en uge siden med til at vinde EM for hold. På den danske rangliste ligger Camilla nr. seks i damedouble og 10 i damesingle.

- Jeg er stolt over og glad for, at vi får endnu en nordjyde i truppen. Camilla er endda fra en af VEB's moderklubber, så derfor smiler vi ekstra meget i dag, siger Peter R. Jensen.

Både Judith Meulendijks og Camilla Sørensen er meget seriøse og ambitiøse. De har desuden en dejlig udstråling på banen. Især Camilla Sørensen viser sine følelser på banen.

- Camilla er en publikumsvenlig type. Hun er rigtig fighter, der knytter næven. På det område minder hun om Mette van Dalm, men ellers har vi ikke så mange af den slags i truppen. Det er vores håb, at vi med Camilla tilfører holdet både mere sammenhold og fightervilje, fortæller Peter R. Jensen.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen