HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



18.03.2008
VEB spillede sæsonens bedste holdkamp og vandt i Horsens

Med en 4-1 sejr på udebane over Horsens skaffede VEB sig det bedst tænkelige udgangspunkt forud for den altafgørende returkamp tirsdag 25. marts i Arena Nord.

Træner Kenneth Larsen løfter dog pegefingeren.

- Turneringsstrukturen er tåbelig. Vi risikerer at spille 3-3 i Frederikshavn og alligevel rykke ud, fordi vi taber Golden Set. Derfor er intet er afgjort. Jeg kender ingen andre sportsgrene, hvor det kan lade sig gøre, siger VEB-træneren til NORDJYSKE Medier.

Sådan gik det i Horsens, hvor et halvt hundrede medrejsende VEB-supportere havde en dejlig aften:

DD: Mette van Dalm og Yu Qi bringer VEB foran 1-0. Mette og "Ytsi" er storfavoritter, men vinder endnu større og lettere end forventet. 21-5, 21-8 lyder nedsablingen af Louise Gräce Nielsen og Louise Koch. Høj klasse af VEB-parret, der præcis giver gæsterne den start, som de har drømt om.

MD: Holdkampens første nøglekamp. Horsens har styrket sin mixeddouble med Tommy Sørensen. Målet er helt klart en sejr over Christinna Pedersen og Casper Lund, men VEB-parret trækker det længste strå efter en meget spændende kamp. 21-18, 23-21 lyder sejrscifrene. Christinna og Casper misbruger fire matchbolde i holdkampens uden sammenligning mest nervepirrende kamp.

2HS: Kristian Nielsen vinder 21-19, 21-17 over Kristian Midtgaard. VEB-spilleren tabte til Midtgaard for fem uger siden, men tirsdag aften viser sæbynitten igen flotte takter. Det er fornøjelse at se, hvordan Kristian Nielsen er kommet styrket ud af den krise, som prægede første halvdel af sæsonen. Hatten af for Kristian.

DS: Horsens reducerer som ventet til 1-3, men Lærke Folsted slipper fint fra mødet med kineseren Cai Jia Ni. Lærke taber 12-21, 9-21, men viser især i første sæt lovende takter.

HD: Robert Blair og Thomas Røjkjær er storfavoritter mod den spillende Horsens-træner Leon Aabenhus og Christian Nielsen. VEB-parret fører 17-12 i første sæt og har kontrol over kampen. Næsten. For Horsens udligner til 18-18. Heldigvis strammer VEB grebet og vinder 21-18, 21-11.

Dermed var sejren hjemme, og Peter Mikkelsen og Peter Rasmussens duel blev stoppet, inden de to spillere skulle i gang med tredje sæt. Det gælder nemlig udelukkende om at komme først til fire i de to nedrykningskampe. Kravet til VEB er derfor en ny sejr i returkampen på tirsdag.

Kenneth Larsen glæder sig over spillernes indsats i Horsens.

- Der var sæsonens bedste holdkamp. Vi fungerede som et hold, vurderer VEB-træneren.

Sportschef Peter R. Jensen er enig.

- Specielt måden, som vi vandt på, var vigtig. Vi leverede en solid og opløftende præstation. Det bliver svært for Horsens at rejse sig, men jeg er enig med Kenneth. Intet er afgjort. Vi skal være lige så klar, når det går løs i Arena Nord på tirsdag, og derfor samler vi igen spillerne mandag aften til spisning og træning, udtaler Peter R. Jensen.

Se resultaterne fra Horsens.

Se omtalen af kampen i Horsens på DBF's hjemmeside. Læs bl.a., hvad Horsens' træner siger.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen