HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



25.03.2008
VEB overlever i Badmintonligaen - vinder 4-2 over Horsens

VEB vandt 4-2 over Horsens og er dermed klar til endnu en sæson i Badmintonligaen. Kristian Nielsen blev matchvinder, da han i aftenens sidste og afgørende kamp besejrede Kristian Midtgaard 21-16, 21-16.

Kristian Nielsen har - nøjagtigt som VEB - haft en tung sæson med masser af modgang. Men Kristian har været i topform de seneste par måneder, og de omkring 250 tilskuere tiljublede fortjent den 22-årige sæbynit, da han triumferende rakte armene i vejret.

- Det her har jeg glædet mig til længe. At kunne sige vi, at vi også spiller i Badmintonligaen i næste sæson. Vi har heldigvis været i fuld gang med forberedelserne længe, så vi er allerede godt i gang med at sammensætte en trup, der bliver stærkere end i år, udtaler sportschef Peter R. Jensen.

VEB bragte sig foran 2-0 mod Horsens i aftenens opgør. Peter Rasmussen vandt nøglekampen mod Peter Mikkelsen i tre sæt: 11-21, 21-14, 21-15.

VEB's tidligere verdensmester var lidt rusten i første sæt, men overtog styringen og vandt sikkert andet og tredje sæt. Endnu en flot indsats af Peter Rasmussen, som igen spillede første herresingle, fordi Anup Sridhar er udenfor i tre uger med en fodskade.

I damedouble var klasseforskellen pinlig stor. Mette Van Dalm og Yu Qi besejrede Louise Koch og Louise Gräce Nielsen 21-4, 21-6. Så suveræne sejre burde faktisk ikke forekomme i Badmintonligaen. Men 2-0 til VEB. Dejligt!

Robert Blair og Thomas Røjkjær øgede som ventet føringen til 3-0. De vandt 21-12, 21-14 over Christian Nielsen og den spillende træner, Leon Aabenhus.

Nu kunne hjemmeholdet lukke returopgøret. Desværre lykkedes det ikke at vinde mixeddoublen. Casper Lund og Christinna Pedersen, der spillede afskedskamp inden klubskiftet til Greve, tabte 18-21 i tredje sæt til Nethe Bramsen og Tommy Sørensen.

Horsens reducerede også til 2-3. Kineseren Cai Jia Ni vandt 21-9, 21-14 over VEB's kun 18-årige Lærke Folsted, som dog fortsætter med at vise lovende takter, selv om hun i sine tre ligakampe har mødt "den kinesiske mur".

Anden herresingle var en duel mellem Kristian Nielsen og Kristian Midtgaard. VEB-spilleren var i teten i hele første sæt, som han vandt 21-16. I andet sæt førte Horsens-spilleren 11-10, men lavede herefter fire nemme fejl. Kristian Nielsen takkede og erobrede sættet, matchen, holdkampen og VEB's eksistens i Badmintonligaen.

- Til lykke, sagde direktør Claus Andersen fra VEB's hovedsponsor, Nordjyske Bank, inden han kørte videre ud til Thorø Hockey Arena, hvor der var mere succes til Frederikshavn.

Byens ishockeyhelte vandt 3-1 over SønderjyskE og er nu klar til DM-finalen mod Herning.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen