HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook10.10.2007
Hvem snupper den sidste plads i medaljeslutspillet?

Dagen efter 6-0 sejren over Horsens kan vi med god samvittighed se frem mod sæsonens tre sidste kampe i grundspillet. Uha-da-da, det bliver spændende.

Med al respekt for Lillerøds oprykkere er det Team Aarhus, Team Vestsjælland og VEB, der kæmper om at gøre Greve, Værløse og BS København følgeskab i medaljeslutspillet.

Netop Lillerød, Team Aarhus, Team Vestsjælland og VEB mødes på kryds og tværs i de tre afsluttende runder, der afvikles 8. og 13. november samt 11. december. Team Aarhus ligger p.t. på fjerdepladsen med seks point. Lillerød, Team Vestsjælland og VEB har hver tre point.

Opskriften på succes er således meget enkel for VEB: Tre sejre er lig med en plads i Top 4.

- Og det tror vi på. Det gjorde vi allerede inden Horsens-kampen, og det er klart, at 6-0 sejren har øget spillernes selvtillid, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Anderledes pessimistiske toner lyder der fra Team Vestsjælland efter 2-4 skuffelsen mod Værløse. Citatet her er fra klubbens egen hjemmeside: "Chancen for at kvalificere sig til semifinaleslutspillet er i praksis udspillet. Teoretisk kan det godt lade sig gøre, men det kræver 9 point i de sidste 3 kampe, og det er der ikke noget, som tyder på, bliver virkeligheden".

I første omgang skal VEB møde Team Aarhus, hvis træner, Morten Frost, i de seneste par kampe med stor succes har foretaget nogle taktiske rokeringer på sit hold. Hvad mod Frost finder på i Arena Nord? Vi får svaret, når holdene offentliggøres mandag 5. november.

Se den aktuelle stilling i Badmintonligaen

 
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen