HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



16.04.2008
VEB-spillere fint fra start ved EM i Herning

I dag begyndte de individuelle rækker ved EM i Herning. VEB-spillerne klarede sig som ventet.

I damesingle er Tracey Hallam og de to kommende VEB'ere, Camilla Sørensen og Judith Meulendijks, videre til anden runde.

DBF skriver følgende om Camilla Sørensens kamp i første runde:

Camilla stod på den modsatte side nettet af sloveneren Maja Tvrdy, der bl.a. er at finde på Badminton Europes juniorprojekt. Umiddelbart virkede det som en ganske simpel opgave, men Tvrdy havde så sandelig ikke tænkt sig at give sig uden kamp. Og netop kamp fik publikum for hele entréen.

Camilla Sørensen fik en lidt usikker start. Hun var bagud, indtil den første kontakt blev etableret ved 12-14. Hun kom flere gange igen bagud, men viste god moral og fik udlignet til henholdsvis 14-14, 16-16 og18-18, inden hun selv tog teten og kom i front 20-18. Sloveneren fik yderligere et point, inden Camilla Sørensen med det, ældre badmintonentusiaster kalder tirsdagsfinten, sikrede sig første sæt.

I andet sæt var Camilla Sørensen aldrig bagud. Tvrdy holdt sig dog inde i kampen, men mod slutningen var der dog ingen pardon fra dansk side, og sejren kom i hus 21-17.

I mixeddouble er Robert Blair klar til anden runde med Imogen Bankier.

Til gengæld er Christinna Pedersen - som spillede med danmarksmesteren Joachim Fischer - ude. De tabte 13-21, 13-21 til de topseedede englændere, Gail Emms og Nathan Robertson.

Ifølge www.badminton.dk var kampen mere jævnbyrdig, end cifrene antyder:

Tallene ligner noget, der tenderer en røvfuld, men det var det eneste, der ikke var tale om. Der var masser af godt spil, men det skinnede tydeligt igennem, at englænderne kender hinanden ud og ind gennem adskillige års samarbejde. Modsat danskerne, der først blev sat sammen, da Fischers normale makker Britta Andersen blev alvorligt skadet for et par måneder siden.

- Nogle gange kan specielt Nathan virke lidt sløv. Det håbede vi på, han ville være i dag, men jeg skal love for, han var tændt, og Gail spiller aldrig dårligt. Så blev det svært, og så har vi heller ikke heldet med os i ret mange situationer, sagde en meget ærgerlig Fischer.

Se EM-resultaterne her.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen