HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook10.10.2007
Uheldig lodtrækning for Anup Sridhar i Denmark Open

Heldet var ikke med VEB's Anup Sridhar, da der blev trukket lod til Denmark Open, som i dagene 23.-28. oktober afvikles i Odense.

VEB's indiske stjerne skal allerede i første runde møde den forsvarende mester, Chen Hong fra Kina. I en eventuel anden runde skal Anup måske møde den tidligere VEB-spiller Roslin Hashim, som pudsigt nok møder sin lillebror, Hafiz, i første runde.

I damesingle har VEB Tracey Hallam med. Hun skal i første runde møde Li Li fra Singapore. Det ligner en tæt affære mellem nr. 16 og 20 på verdensranglisten.

Endelig har VEB Flandy Limpele med i mixeddouble. Her er indoneseren seedet til finalen sammen med Vita Marissa, ligeledes Indonesien.

To VEB'ere forsøger desuden at kvalificere sig til hovedturneringen. Det gælder Robert Blair i herredouble (sammen med David Lindley) og mixeddouble (sammen med Imogen Bankier) samt Christinna Pedersen i damedouble (sammen med Mie Schjøtt).

Denmark Open indgår i den såkaldte Super Series, som omfatter de 11 største turneringer i verden. Det betyder, at hele verdenseliten kommer til Fyn.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen