HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



18.05.2008
38-årige Dorte Ledet gør comeback i Badmintonligaen

38-årige Dorte Ledet gør comeback i Vendsyssel Elite Badminton. Skagboen var med til at spille VEB op i Badmintonligaen for to år siden, men stoppede herefter karrieren. Det troede hun i hvert fald indtil for nogle uger siden, hvor sportschef Peter R. Jensen kontaktede hende.

- Vi mangler en doublespiller i den første halvdel af sæson, hvor vi må undvære Rikke Olsen Siegemund, der er gravid. Dorte har godt nok holdt pause i et par sæsoner, men hun er i god fysisk form, og hun ved, hvad det kræver at være på dette niveau. Nøgleordene er hurtighed og kamptræning, og derfor træner Dorte allerede på livet løs i både Skagen og Frederikshavn, siger Peter R. Jensen.

VEB har i første omgang kun lavet en aftale med Dorte Ledet frem til 31. december. Det vil sige, indtil det forventes, at Rikke Olsen Sigemund igen er kampklar.

- Vi taler altså kun om syv måneder, og det er vigtigt for Dorte. Det er en overskuelig periode i forhold til familien og arbejdet som afdelingsbestyrer i Spar Nord i Aalbæk, udtaler Peter R. Jensen.

Dorte Ledet har fået hele sin badmintonopdragelse i Skagen Badmintonklub. Ud over Skagen og VEB har hun tidligere spillet i Triton Aalborg og Herning.

Peter R. Jensen er meget glad for Dorte Ledets hjælpende hånd, men han erkender, at han hellere ville have satset på en yngre spiller.

- Desværre mangler der kvalificerede alternativer i doublerækkerne i Danmark. Det ville have været oplagt at give chancen til en U/19-spiller, men de er ikke stærke nok til at klare sig i Badmintonligaen, vurderer VEB’s sportschef.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen