HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



01.09.2008
Thomas Røjkjær: - 3-3 er realistisk og skal jagtes

Kampen mod Team Skælskør-Slagelse bliver på mange måder rigtig spændende. Både fordi kampen kan gå hen og blive en tæt affære, men også fordi vi på vores hold har en del debutanter, som formentlig er ekstra opsatte på at vise publikum, hvad de kan.

Efter i søndags, hvor vi igen var samlet for at pudse de sidste finesser af og ikke mindst for at ryste os endnu mere sammen i diverse teambuildingsøvelser, er vi nu helt klar til at tage hul på en ny sæson.

Vi er ved denne sæsonstart mere et hold, end vi nogensinde har været. Vi er klar til de udfordringer, der venter i ligaen. Dette er bl.a. takket være en bedre sammensætning af holdet samt de tiltag, vores nye træner har tilført truppen.

Gæsterne fra Team Skælskør-Slagelse er guldfavoritter i denne sæson (igen i år!). Modsat tidligere år har de denne gang fået samlet et så stærkt hold, at de næsten vil være favorit i 4-5 ud 6 individuelle kampe mod alle hold. Men derfor har vi bestemt ikke tænkt os at smide håndklædet i ringen!

Kampene – i tekst og procenter:
DS: Camilla “Bette” Sørensen – Camilla Overgaard 80-20
Vores Camilla er storfavorit i denne kamp, som er hendes debut for VEB. Der er ganske enkelt klasseforskel på pigerne, som forhåbentlig giver en sikker sejr til os og en god start på holdkampen.

1.  HS: Peter ”Ras” Rasmussen – Peter Gade 30-70
Peter Gade er storfavorit i denne kamp. Han spiller formentlig for hurtigt til, at vores Peter kan følge med. Gade hører stadig til verdenseliten, mens Ras er ”pensioneret” verdensklassespiller og ikke længere er med i det selskab. Dermed ikke sagt, at det bliver en nem kamp for Gade, for det gør det bestemt ikke. Ras er en vindertype, som aldrig giver op. Han vil selvfølgelig give alt, hvad han har og forsøge at ryste Gade.

HD: Thomas Røjkjær/Janek “Store” Roos – Mathias Boe/Tony Gunawan 20-80
Udeholdet har her ligaens stærkeste herredouble. De har aldrig tabt sammen og kommer formentlig heller ikke til det i år! Boe og Gunawan er ekstremt gode på de første 3-4 bolde i duellerne. Janek og jeg skal forsøge at få lange dueller, hvor man formentlig vil se os i en meget defensiv udgave - med Boe/Gunawan som de toneangivende.

DD: Mette V. D./Judith ”Diks” Meulendijks – Helene Kirkegaard/Annastasia Russkikh 50-50
To af ligaens bedste damedoubler tørner sammen her i en meget lige og jævnbyrdig kamp. Spændende bliver det at se, om debutanten Judith kan bruge noget af sit singlespil til at sætte ekstra pres på udeparret og til at hente flere bolde, end man normalt ser i damedouble. En meget lige kamp, som kan gå begge veje..! Meget spændende om der herefter står 2-2 i holdkampen!

Mix: Robert “Rob” Blair/Dorte Ledet – Nathan Robertson/Donna Kellogg 35-65
På papiret er Nathan og Donna storfavoritter. De har begge været til OL, hvilket måske kan vendes til en fordel for os. Nathan ”plejer” ikke at være specielt oplagt i holdkampene - og slet ikke efter en så stor begivenhed som OL, som måske ikke helt levede op til hans og Englands forventninger. Robert kender selvfølgelig begge spillere fra den daglige træning i London, så måske kan der vente en artig overraskelse her?

2. HS: Eric Pang – Joachim Persson 45-55
Efter en meget underlig indplacering på ranglisten af forbundet er vores formentlig bedste herresingle nu at finde i anden single. Dette kan faktisk gå hen og blive en fordel for os på sigt, da vi så står rigtig godt i denne kamp mod de fleste hold. Denne gang står vores nye hollænder overfor Danmarks nok tredjebedste herresingle, som Eric røg ud til ved EM i Herning lidt tidligere på året. Kampen er bestemt en åben affære, som kan gå begge veje. Forhåbentlig brænder debutanten Pang lidt mere for at vise sit værd end Persson.

Procenterne viser tydeligt, at Team Skælskør-Slagelse favorit. Dog ikke mere, end at resultatet 3-3 er realistisk og skal jagtes. Et point i denne kamp kan vise sig værdifuldt for holdet både resultatmæssigt og for selvtilliden til resten af sæsonen.

Vi spillere glæder os i hvert fald til at vaske sidste sæsons ringe resultater af tavlen og vise, at vi hører til i den rigtige ende af tabellen.

Vi ses i hallen tirsdag aften
Thomas Røjkjær




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen