HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.09.2008
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 2-4

Team Skælskør-Slagelse vandt fortjent 4-2 over VEB i sæsonpremieren i Badmintonligaen. VEB var dog tæt på at tvinge opgøret ud i et Golden set, men tabte desværre 14-21 i tredje sæt i damedoublen. 720 tilskuere overværede kampen i Arena Nord

1. herresingle (0-1):
Peter Rasmussen - Peter Gade: 12-21, 8-21.

VEB's Peter førte 6-5 i første sæt, men var resten af kampen chanceløs mod en velspillende Peter Gade.

- Han var klasser bedre end mig, og det er jo egentlig fedt nok, for sådan skal det selvfølgelig være. Jeg fik ikke luft i mit spil, og derfor kom der aldrig gang i duellerne. Han styrede det hele med sit flade presspil, hvor han er en af verdens bedste, udtaler Peter Rasmussen.

Er du skuffet?

- Nej. Jeg erkender mit nederlag, men jeg ville gerne have haft et tættere sæt. Jeg er i fin form og har haft godt i gang i benene under træningen, men det gik alt for stærkt for mig i aften.

Damesingle (1-1):
Camilla Sørensen - Camilla Overgaard: 21-6, 21-13


VEB's 23-årige skagbo debuterede med knytnæven løftet i vejret mellem duellerne. Og der var lige stor klasseforskel i dette opgør som i første herresinlge.

- Det hvilede et stort pres på Camillas skuldre, men hun skabte det resultat, som alle forventede. Derudover viste hun stor gejst og kampånd. Det var fantastisk fedt, siger VEB-træner Claus Poulsen.

Herredouble (1-2):
Thomas Røjkjær/Janek Roos - Tony Gunawan/Mathias Boe: 6-21, 7-21


Av for en lussing. Gunawan og Boe vandt alle kampe i den forgangne sæson, og de lagde overbevisende fra land i aften. Det er et fantastisk par at se på - det må selv modstanderne erkende.

Damedouble (1-3):
Mette van Dalm/Judith Meulendijks - Annastasia Russkikh/Helene Kirkegaard: 3-21, 21-17, 14-21.


Denne kamp var udråbt som opgørets mest tætte og formentlig afgørende kamp. Det kom til at holde stik. Russkikh kæmpede med en fiberskade i låret, men bl.a. fordi Mette ikke helt spillede op til sit bedste, trak sjællænderne det længste strå.

Mette og Judith tabte utilgiveligt 3-21 i første sæt og fik også en skidt start på andet sæt. De kæmpede sig dog flot ind i kampen og fremtvang et afgørende sæt. Her kunne de med en sejr have fået tilskuerne helt frem i stolene, men sådan gik det desværre ikke.

Mixeddouble (1-4):
Dorte Ledet/Robert Blair - Donna Kellog/Nathan Robertson: 12-21, 17-21


38-årige Dorte Ledet slap fra sit comeback med æren i behold. Omgivet af tre engelske landsholdsspillere var der risiko for at "falde igennem", men det gjorde afdelingsbestyreren i Spar Nord i Aalbæk ikke. Godt gået, Dorte.

Dorte og Robert mødte et klassepar. Robertson og Kellog har været henholdsvis nr. 1 og 3 på verdensranglisten i mixeddouble. De var også klart bedst, men trods alt en godkendt indsats af VEB-parret.

2. herresingle (2-4):
Eric Pang - Joachim Persson: 21-12, 21-17

Sæsonpremierens største positive overraskelse set med VEB-øjne. Pang (nr. 34 på verdensranglisten) tabte til Persson (nr. 13 på verdensranglisten) i både april og juni, men i aften styrede Pang showet totalt.

- Det er den bedste kamp, jeg har set ham spille, siger Claus Poulsen, som kender Eric Pang fra sine to år som assisterende landstræner i Holland.

Pang og Poulsen havde snakket meget taktik i dagene op til kampen. Pang går jo på Frederikshavn Badminton Academy, hvor Poulsen er cheftræner, så allerede i sæsonpremieren var der et klart bevis på den store betydning, som akademiet får for VEB.

- Pang spillede disciplineret og holdt taktikken i hele kampen. Det har tidligere været hans store problem, men her lykkedes det. Han vandt kampen om nettet, var tålmodig i sit angrebsspil og tog de rigtige chancer i duellerne, forklarer VEB-træneren.

Af Michael Frederiksen,
KaSano Kommunikation




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen