HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.09.2008
Sportschef: - Vi er på rette vej

Det er dagen derpå for alle i og omkring VEB. Det gælder ikke mindst for sportschef Peter R. Jensen, der inden denne sæson kvittede sit job i Alm. Brand og nu arbejder på fuld tid i VEB og Frederikshavn Badminton Academy.

- Første kamp endte desværre med et 2-4 nederlag. Vi havde håbet på "lidt" mere, og ikke mindst ville vi meget gerne havde presset kampen ud i Golden Set. Dette lykkedes desværre ikke, men vi må også erkende, at vores modstandere i aftes viste, at de er et af de allerbedste hold i VERDEN, så at vi efter kampen alligevel sidder og ærgrer os over, at vi ikke lige vandt damedoublen, ja, så skal vi trods alt være tilfredse, mener Peter R. Jensen.

Han glæder sig over, at VEB trods alt viste, at holdet - med den rette portion held og dygtighed - har mulighed for at slå Team Skælskør-Slagelse senere på sæsonen.

Peter R. Jensen er også meget tilfreds med, at VEB-spillerne optrådte som et HOLD. Det har der væres stor fokus på i opstartsfasen.

- Vi skal være meget bedre til at hjælpe hinanden og være der for hinanden, når der er brug for det. Ingen tvivl om, at dette var tilfældet i aftes. Efter kampen var spillerne naturligvis meget skuffede, men samtidig også af den overbevisning, at netop dette "HOLD" kommer til at lave gode resultater i denne sæson og dermed bringe os frem til medaljeslutspillet efter nytår.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen