HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.10.2008
VEB-træner: - Vores mål er at vinde 4-2 i Århus

Tirsdag 7. oktober kl. 19.00 spiller VEB sæsonens første udekamp. Det sker i Store Stadionhal i NRGi Park, som er Århus Elite Badmintons hjemmebane.

De to hold er netop blevet offentliggjort. Se dem her.

VEB-træner Claus Poulsen har udtaget de samme spillere, som indledte sæsonen med at tabe 2-4 til Team Skælskør-Slagelses klassemandskab. Der er dog foretaget en enkelt rokering. Robert Blair og Janek Roos bytter plads. Det betyder, at Blair spiller herredouble med Thomas Røjkjær, mens Janek Roos og Dorte Ledet er sammen i mixeddouble.

- Vores mål er at vinde 4-2 i Århus. Det skal vi, hvis vi vil med i Top 6 og senere kvalificere os til semifinalerne, siger Claus Poulsen.

Århus Elite Badminton tabte 2-4 i Lillerød i sæsonpremieren, så der hviler et stor pres på begge hold inden tirsdagens duel mellem Jyllands to eneste ligahold.

At vurdere ud fra hjemmeholdets opstilling går de især efter at vinde første herresingle, herredouble og damedouble. Men det hele ser meget åbent ud. Det ligger i luften, at der venter et brag af en kamp.

Interessant er det, at flere af spillerne har en fortid hos modstanderen. De to VEB-spillere Camilla Sørensen og Judith Meulendijks skiftede fra Aarhus op til denne sæson, ligesom Thomas Røjkjær har en fortid i Smilets By, hvor han stadig bor og arbejder.

Hjemmeholdet har to tidligere VEB-spillere med: Canadieren Anna Rice og landsholdsspilleren Lena Frier, der begge var med til at sikre VEB bronze i sæsonen 2006-2007.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen