HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.10.2007
Greve-VEB: 5-1

Greve var som ventet en for stor mundfuld for VEB i tredje runde af Badmintonligaen. VEB tabte 1-5. Det lyder overbevisende, men VEB var faktisk tæt på at drille topholdet.

VEB's gevinst kom allerede i første runde, hvor Mette van Dalm og Rikke Olsen Siegemund vandt sikkert i to sæt (21-15, 21-14) over landsholdsspillerne Mie Schjøtt og Britta Andersen. Flot og imponerende af de to rutinerede VEB'ere.

Greve bragte dog balance i regnskabet med en lige så sikker sejr i herredouble. Jens Eriksen og Michael Lamp var som ventet en for stor mundfuld for Thomas Røjkjær og Casper Lund (13-21, 14-21).

Jævnbyrdigheden fortsatte i anden runde, hvor VEB's mixeddouble, Christinna Pedersen og Flandy Limpele, vandt 23-21 i første sæt over Lars Paaske og Nadiezda Kostiuczyk. Desværre vandt Greve-parret de to næste sæt 21-12, 21-12. Ærgerligt, ærgerligt.

I anden herresingle tabte Peter Rasmussen 19-21 i første sæt til Hans Kristian Vittinghus, og desværre lykkedes det ikke at vende udviklingen. Peter tabte 17-21 i anden sæt. Det var Peters andet nederlag i træk i VEB-trøjen. En helt ny situation for den tidligere verdensmester.

Bagud 1-3 og med aftenens to vanskeligste opgør - set med VEB-øjne - i sidste runde, krævede det stor optimisme at tro på overraskelsen. Men, men, men.

Anup Sridhar ærgrer sig sikkert stadig gul og grøn over, at han ikke fik skovlen under Kenneth Jonassen. Anup vandt første sæt 21-13, og styrede begivenhederne i andet sæt. Desværre tabte han 19-21. I tredje sæt var Kenneth i teten, og Greve-spilleren vandt 21-17. Men under alle omstændigheder en flot præstation af VEB's nye indiske herresingle. Det lover godt for de kommende kampe.

I den afsluttende damesingle tabte Tracey Hallam 13-21, 20-22 til kineseren Li Wenyan. Absolut en godkendt indsats af Tracey efter hendes skuffende debut i VEB-trøjen mod Tine Rasmussen.Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen